Slavenības
2017. gada 15. decembris, 12:08

Simtiem cilvēku atvadās no uzņēmēja Valērija Maligina

Kasjauns.lv

15. decembra priekšpusdienā no Rīgas Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcas pēdējā gaitā tika izvadīts veiksmīgais uzņēmējs, mākslas un kultūras mecenāts, uzņēmuma “Olainfarm” līdzīpašnieks, miljonārs Valērijs Maligins.

Pēdējā gaitā tiek izvadīts Valērijs Maligins

2017. gada 15. decembrī no Rīgas Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcas pēdējā gaitā tika izvadīts uzņēmuma “Olainfarm” līdzīpašnieks, miljonārs Valērijs ...

gallery icon
130

Piecdesmit divus gadus vecais Valērijs Maligins pēkšņi mira 9. decembrī savās mājās Jūrmalā.Viņa nāvē nav konstatētas ārējas vardarbības pazīmes, taču policijā veic ekspertīzes, kas tieši izraisījis vīrieša nāvi.

Nedēļas laikā viņa atraitne, aktrise Elīna Maligina atstādināta no augstajiem amatiem uzņēmumā. Izmaiņas veiktas SIA "Silvanols" valdē, no valdes priekšsēdētāja amata atbrīvojot Elīnu Maliginu. Tāds bija uzņēmuma akcionāru lēmums, un tas pieņemts, lai veicinātu “Silvanola” izaugsmi un konkurētspēju. Šī motivācija esot attiecināma arī uz pārmaiņām vēl viena "Olainfarm" meitas uzņēmuma SIA "Longgo" valdē. Trešdien veiktas izmaiņas uzņēmuma valdē, no tās izslēdzot Elīnu Maliginu, bet valdes priekšsēdētājas amatā apstiprinot līdzšinējo valdes locekli, ilggadējo finanšu direktori Lieni Puriņu.