Prestižs žurnāls pagalam izgāžas ar Viktorijas Bekhemas bildes uzlabošanu. FOTO
Kamēr vieni fani jūsmo par Viktorijas Bekhemas slaido un lokano augumu, citi ir pikti, ka modes žurnāla „Vogue” ķīniešu izdevuma mākslinieks tā aizrāvies ar „fotošopu”, ka nodzēsis Viktorijas kājas augšstilbu.
Slavenības
2016. gada 16. aprīlis, 12:39

Prestižs žurnāls pagalam izgāžas ar Viktorijas Bekhemas bildes uzlabošanu. FOTO

Jauns.lv

Nevienam nav noslēpums, ka glancēto žurnālu vāku bildes tiek apstrādātas ar datorprogrammas palīdzību. Dažkārt vāka modeles padara arī slaidākas... Lai nu kam, taču dizainerei Viktorijai Bekhemai (41) slaidināšana „fotošopā” nav vajadzīga! Modes žurnāla „Vogue” ķīniešu izdevuma mākslinieks pamatīgi izblamējies ar fotogrāfijas uzlabošanu.

Modes dizainere un četru bērnu māmiņa Viktorija Bekhema pozējusi virknei melnbaltu fotogrāfiju, kas paredzētas prestižā modes žurnāla „Vogue” ķīniešu izdevumam. Šajā fotosesijā Viktorija kosmētiku lietojusi ļoti minimāli un fotogrāfam pozē dažādās akrobātiskās pozās. Allaž vērīgie fani ievērojuši kādu no fotosērijas bildēm, kas aizdomīgi atšķiras no pārējām un nodod, ka attēli smagi apstrādāti ar „Photoshop” palīdzību. Attēlā, kur Bekhema redzama pozējam uz vienas kājas, mistiskā veidā izveidojies tukšums, kur tam nevajadzētu būt. Pazudusi daļa no Bekhemas augšstilba!

Attēlus no modes žurnāla „Vogue” ķīniešu izdevuma rīkotās fotosesijas Viktorija savā „Instagram” blogā publiskojusi aizvadītajā svētdienā, īsā laika posmā savācot 155 000 „patīk” vērtējumu.

Viktorijas fani attēlus uztvēruši dalītām jūtām. Kamēr vieni slavē četru bērnu māmiņas augumu, slaidās kājas un apbrīnojamo lokanību, citi gatavi runāt tikai par lielo izgāšanos ar „fotošopu”.

Acīmredzot pirms attēlu sērijas publiskošanas Viktorija pati nebija pamanījusi neveiksmīgi koriģēto fotogrāfiju, kas tagad raisa plašas diskusijas viņas fanu vidū. „Man patika strādāt pie ķīniešu „Vogue” maija numura,” komentārā ierakstījusi dizainere, un pateikusies komandai, ar kuru sadarbojusies fotosesijas laikā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Instagram