foto: Vida Press
Atklāts, kuras būs pašas populārākās Ziemassvētku rotaļlietas šogad
Rotaļlietu izplatītāji sastādījuši sarakstus, kas viņuprāt būs pirktākās rotaļlietas Ziemassvētkos.
2017. gada 13. decembris, 09:07

Atklāts, kuras būs pašas populārākās Ziemassvētku rotaļlietas šogad

Kasjauns.lv

Rietumu pasaulē jau kļuvis par tradīciju, ka lielākie rotaļlietu izplatītāji sastāda savus sarakstus, apgalvojot, ka tieši tās rotaļlietas būs visvairāk pirktās Ziemassvētku dāvanas bērniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ziemassvētku rotaļlietu topu sastādījuši tādi izplatītāji kā „Dream Toys”, „Hamleys”, „Amazon”, „Argos”, „John Lewis”, „Tesco” un citi. Šajos sarakstos atrodamas gan ļoti dīvainas, gan patiešām burvīgas rotaļlietas mazām meitenēm un zēniem.

foto: Vida Press

„Luvabella” lelle meitenēm un zēniem

„Luvabella” lelle meitenēm un zēniem.

gallery icon
13

„Luvabella” lelles solās būt rotaļlieta, kuru svētkos zem eglītes cer saņemt teju katrs bērns. Šī interaktīvā lelle raud un nokārtojas pamperos, gluži kā īsts bērns. To var barot un mēģināt iemidzināt. Lelle paredzēta abu dzimumu bērniem. Pateicoties rotaļām ar šo lelli, kā meitenēm, tā zēniem jau no mazotnes iemāca, kā apieties ar mazu bēbīti. Šāda lelle gan nav lēts prieks. Lielbritānijā tā maksā 99.99 sterliņu mārciņas (113.54 eiro).

foto: Vida Press

„Paw Patrol Sea Patroller” patruļas kuģis patikšot visiem maziem zēniem, domā „Dream Toys”. Arī šī rotaļlieta nav lēta – tā maksā 69.99 sterliņu mārciņas (79.47 eiro).

BEST TOY’S EVER!!! Which one is your favorite??🦄💕 #JoJoMerch #Siwanatorz

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa) on

Deviņdesmitajos gados daudzu mazu meiteņu sapnis bija grupas „Spice Girls” dziedātāju lellītes. Tagad mazās dāmas sapņo par amerikāņu dziedātājas un dejotājas DžoDžo Sivas (JoJo Siwa) dziedošajām lellēm. Bārbijas tipa Sivas lelle maksā 24.99 sterliņu mārciņas (28.38 eiro).

foto: Vida Press

Popularitātes virsotnē solās būt arī 49.99 sterliņu mārciņu (56.76 eiro) vērtā „Laser X” spēle.

foto: Vida Press

Tiem, kas gribēs savas atvases iepriecināt ar „Zvaigžņu karu” lego spēli (Arī tā atrodama šā gada populārāko mantu sarakstā!), būs jāšķiras no 84.99 sterliņu mārciņām (96.50 eiro).

foto: Vida Press

„L.O.L. Surprise! Big Surprise!” lielais pārsteigums. Lēnām un rūpīgi izsaiņojot šo bumbu, atklāsies, kādas lellītes tajā ir, kā arī vēl ducis citu pārsteigumu. Šāds lielais pārsteigums vecākiem izmaksās 59.99 sterliņu mārciņas (68.12 eiro).

A post shared by toysrus (@toysrus) on

„Zoomer” apburtais vienradzis solās būt kā uzticams mājdzīvnieks. Rotaļlieta pati staigā un raida skaņas. Cena nav maza – 89.99 sterliņu mārciņas (102.18 eiro).
 

Mūsdienu bērniem patīk gļotas un tagad viņi paši tās var uzmeistarot, ja vien vecāki par 19.99 sterliņu mārciņām (22.70 eiro) nopirks tiem „Cra-Z-Slimy” gļotas.

Šāds „fantastiskais vingrotājs” bērnu rotaļu priekam par 18.99 sterliņu mārciņām (21.56 eiro).

Vienradzītis, kas taisa trokšņus un turas pie pirkstiņa, cik ilgi vien vēlies – 14.99 sterliņu mārciņas (17.02 eiro).

 

Par pūkaino un rūcošo tīģerēnu Taileru nāksies šķirties no 135 sterliņu mārciņām (153.29 eiro). Kā nekā bērnu iekārotāko rotaļlietu sarakstā zvēriņš ierindots!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Sacīkšu dronu savai atvasei piedāvā iegādāties par 99.99 sterliņu mārciņām (113.54 eiro).

Par puiku sapni nodēvēta mašīnīte no multenes „Vāģi” („Cars”) par 39.99 sterliņu mārciņām (45.41 eiro).