Bīberam uzradies konkurents. Tas ir Bekhemu pāra jaunākais dēls. VIDEO
Deivida un Viktorijas Bekhemu jaunākais dēls Krūzs parādījis labas vokālās dotības. Fani jau slavē, ka būšot nākamais Džastins Bībers.
Slavenības
2016. gada 17. aprīlis, 05:43

Bīberam uzradies konkurents. Tas ir Bekhemu pāra jaunākais dēls. VIDEO

Jauns.lv

Modes dizainere Viktorija Bekhema (41) savā „Instagram” blogā ievietojusi video ar to, kā dzied viņas jaunākais dēls Krūzs. Daži teic – būs konkurents meiteņu elkam Džastinam Bīberam!

Arī Viktorija Bekhema savu karjeru sāka kā dziedātāja. Viņa bija viena no meiteņu grupas „Spice Girls” dalībniecēm. Tieši pateicoties deviņdesmitajos gados mega populārajai grupai, toreiz par „Posh Spice” dēvētā dziedātāja iemantoja atpazīstamību un pasaules slavu. Pēc grupas iziršanas meitenes sāka veidot solo karjeru, arī Viktorija, taču viņa drīz vien pievērsās citam savas dzīves aicinājumam – modei. Gadu gaitā Bekhema spējusi pierādīt, ka ir patiešām talantīga šajā jomā.

Kas zina, kā veidosies Viktorijas un viņas vīra, bijušā futbolista Deivida Bekhema jaunākā dēla Krūza karjera, taču šobrīd 11 gadus veicas zēns demonstrējis patiešām labas vokālās dotības.

Lepnā mamma Viktorija internetā ievietojusi video, kurā dēls Krūzs „acapella” versijā nodzied Twista un Feitas Evansas izpildīto dziesmu „Hope”. „Super forši, Krūz!” parakstā pie publiskotā video, ierakstījusi viņa māmiņa.

Krūzs melodiju izpilda nevainojami, viņš spēj noturēt balsi un var just, ka zēnam piemīt talants. Bekhemu pāra fani jau vecākus apbēruši ar simtiem komplimentu.

Daudzi ieminējušies, ka 11 gadus vecais Krūzs dienās būs nākamais meiteņu siržu lauzējs, nākamais Džastins Bībers.

„Vai es dzirdu nākamo Džastinu Bīberu?” – jūsmo viena no Bekhemu fanēm. „Jaunais Bībers vai kaut kā tā,” raksta otra. „Ooooo, cik jauki! Nākamā zvaigzne,” apjūsmo trešā. „Nevaru šo ģimeni mīlēt vēl vairāk,” priecājas vēl kāda. „Ak, mans Dievs, viņš ir apburošs!” Šādus un līdzīgus sajūsmas pilnus komentārus šajās dienās saņem Deivids un Viktorija Bekhemi no saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Arī Krūza vecākie brāļi jau agrā vecumā uzsākuši veidot karjeru. Bruklins (17) izmēģinājis dotības modeļu biznesā un ir liels fotografēšanas entuziasts. Savukārt Romeo (13) ir prestižā zīmola „Burberry” jauniešu apģērbu reklāmas seja. Krūzs līdz šim bija izvairījies no publicitātes.

Video ar dziedošo Krūzu mamma Viktorija savā „Instagram” blogā ievietojusi īsi pēc tam, kad atrādīja, kā viņas četrus gadus vecā meita Hārpere glezno.

Tā dzied Bekhemu pāra jaunākais dēls Krūzs

     

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press