foto: Vida Press
Miljardiera meita nevar bērnam nopirkt kāroto Ziemassvētku dāvanu. Lūk, kāpēc
Britu sabiedrības dāmas Tamāras Eklstonas meita Sofija Ziemassvētku vecītim pasūtījusi īstu vienradzi. Tur pat māmiņas miljoni ir bezspēcīgi.
Slavenības
2017. gada 11. decembris, 17:05

Miljardiera meita nevar bērnam nopirkt kāroto Ziemassvētku dāvanu. Lūk, kāpēc

Kasjauns.lv

Britu sabiedrības dāma, modele un TV personība Tamāra Eklstona (33) ir bijušā F1 šefa miljardiera Bērnija Eklstona (87) meita. Taču pat viņai, miljonārei un miljardu mantiniecei, nav pa spēkam izpildīt savas trīs gadus vecās meitas Sofijas Ziemassvētku vēlēšanos.

Tamāra Eklstona ar ģimeni gaida Ziemassvētkus

Tamāra Eklstona ar ģimeni gaida Ziemassvētkus.

gallery icon
25

Sabiedrības dāmai Tamārai Eklstonai patīk grezns dzīvesveids un viņa to var atļauties. Tamāra arī ļoti lutina savu meitu Sofiju. Viņa nežēlo līdzekļus, lai sarūpētu atvasei pasakainas un bezgala dārgas dāvanas, ka piemēram 10 000 sterliņu mārciņu vērtu leļļu māju. Taču tagad Eklstona nonākusi dilemmas priekšā. Šo meitas Ziemassvētku vēlēšanos viņa nevar izpildīt.

Mazā trīsgadniece savā dāvanu sarakstā Ziemassvētku vecītim ierindojusi arī vienradzi, turklāt īstu. Sarunā ar žurnāla „Hello!” reportieri, Tamāra Eklstona pastāstījusi par mazās dāmas „sarežģīto uzdevumu”, kā arī piebildusi, ka šogad abi ar vīru Džeju Ratlendu neplāno „kā traki” pirkt Ziemassvētku dāvanas tuviniekiem.

foto: Vida Press
Sofija nosūta vēstuli Ziemassvētku vecītim.

Tamārai nekad līdz šim nebija problēmas piepildīt visus sava bērna sapņus, taču kā lai Salatētis viņai sagādā vienradzi, kāds eksistē tikai pasākās? „Šoreiz uzdevums ir mazliet sarežģīts,” smejas Tamāra, stāstot par meitu, kuru dievina. „Viņa vēlas īstu vienradzi. Es pagaidām nezinu, ko darīt!”

Taču Eklstona atzinusi, ka viņa padomā ir kāds plāns, kā iziet no situācijas. „Kāds no maniem draugiem pastāstīja par grāmatu, kurā teikts, ka vienradžus nav iespējams notvert. Domāju, ka man tā jānopērk un viņai jāizlasa priekšā.”

foto: Vida Press
Vasarā mazā Sofija sastapa vienradzi kādā pasākumā, tagad viņa īstu grib arī sev!

Tamāra ar vīru Džeju Ratlendu, ar kuru ir precējusies četrus gadus, šogad plāno Ziemassvētkus sagaidīt bez liekas pompozitātes. Tiesa savu 70 miljonus sterliņu mārciņu grezno māju ģimene jau izrotājusi pasakaini greznām un dārgām dekorācijām.

Sarunā ar „Hello!” Tamāra norāda, ka viņai dod priekšroku rūpīgi pārdomātām dāvanām, nevis kārtējai luksusa precei. „Mēs ar Džeju šogad esam nolēmuši viens otra dāvanām netērēties kā traki,” viņa paskaidro. „Lai gan Džejs vienmēr ir tik uzmanīgs un jauks, un vienmēr sagādā dāvanas, kas ir personīgas un ar īpašu nozīmi.”

foto: Vida Press
Tamāra ar vīru Džeju Ratlendu un meitu Sofiju.

„Pašu romantiskāko dāvanu viņš man pasniedza pērnā gada Ziemassvētkos – viņš bija sagatavojis DVD, kurā esmu redzama grūtniecības laikā, kad mazā Fifi tikko piedzima un meitas pirmie dzīves gadi. Viņš to bija izveidojis no mūsu videokameras ierakstiem, ar mūziku fonā un tādā garā.”

„Šādas dāvanas man šķiet daudz jaukākas, nekā, piemēram, rokassoma.”

foto: Vida Press
Tamāra ar tēti Bērniju Eklstonu kāzu dienā.

Tamāras Eklstonas meita Sofija

Sabiedrības dāmas un modeles, miljardieres Tamāras Eksltonas meitai Sofijai ir trīs gadi. Tamāra dievina meitu un māmiņas lomu.

gallery icon
11

Tamāra Eklstona

Tamāra Eklstona.

gallery icon
10

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.