foto: Publicitātes
Saimniekšova ceļojumu noslēgumā strīdi un pļaukas. Viens pāris mīlestību gan esot atradis!
Aivars un Agnese ceļojuma laikā bieži strīdējās un apvainoja viens otru. Strīda karstumā Agnese pāris reizes puisim iesita pa pļaukai. Un tikai daži brīži tika pavadīti draudzīgi.
Slavenības
2017. gada 11. decembris, 22:00

Saimniekšova ceļojumu noslēgumā strīdi un pļaukas. Viens pāris mīlestību gan esot atradis!

Kasjauns.lv

TV3 šovā „Saimnieks meklē sievu” katra sērija nes jaunus pārsteigumus. Šovakar uzzinājām, ka no pieciem pāriem tikai Pēteris un Anniju atraduši kopīgu valodu un plāno arī turpināt viens otru iepazīt. Bet Aivaram ceļojums ar Agnesi noslēdzās dramatiski.

TV šova „Saimnieks meklē sievu” 11. sērijas spilgtākie mirkļi

TV šova „Saimnieks meklē sievu” 11. sērijā saimnieki ar savām izredzētajām brauca ceļojumos uz ārzemēm.

gallery icon
27

Pāris, kurš sākotnēji šķita vissaderīgākais, Mārtiņš un Solvita, tomēr ceļojuma laikā saprata, ka nekas viņu vidū neveidosies. Viņiem bija ceļojums uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu, kur Solvita jau reiz bija ciemojusies, bet Mārtiņš pirmo reizi lidoja ar lidmašīnu. Prāgā Solvita jutās vientuļa, jo Mārtiņš bija ļoti kluss un neieinteresēts. Viņš necentās izrādīt pavadonei uzmanību, un sacīja, ka viņiem nav viens ceļš ejams. Meitene esot skaista, gudra, vienkārša, bet pārāk pareiza, viņaprāt.

Nesaderību konstatēja arī Aivars un Agnese. Viņiem ceļojuma laikā strīdi bija ikdiena. Apskatot Helsinkus, bieži vien jaunieši staigāja atstatus viens no otra. Aivars Agnesei pat bija nopircis saderināšanās gredzenu, bet, uzzinot, ka meitene to nevēlas pieņemt, viņš draudēja, ka gredzenu iemetīs jūrā vai uzdāvinās kādai citai meitenei. 

Agnesi kaitināja daudzas Aivara darbības, kā, piemēram, tas, ka viņš priecājas par pavisam vienkāršām lietām – augiem un kokiem, pastaigājas ar telefonā ieslēgtu mūziku, dejas prasme... Ne reizi vien strīda karstumā Aivars no Agneses saņēma arī pļauku. Pēdējo pēc tam, kad Aivars pārmetoši viņai jautāja, kā meitene savos 18 gados pelna naudu! Agnese pēdējo vakaru pat pavadīja pie kāda uz kuģa satikta paziņas kajītē, nevis pie šova dalībnieka. Katrā ziņā, pēc šā ceļojuma bija skaidrs, ka katrs iet uz savu pusi, un nebūs ne saderināšanās svinību, ne kāzu dejas.

Tikmēr daudz romantiskāks ceļojums izvērtās Pēterim un Annijai. Lai gan ceļojums ar kemperi uz Igauniju meiteni no sākuma nesajūsmināja, arvien vairāk laika pavadot saimnieka klātbūtnē, Annija atplauka un kļuva atvērtāka. Viņa Pēterī saskatīja daudz labas īpašības, ka, piemēram, viņa romantisko pusi un gādību. Saskaņa jauniešu vidū izveidojās lieliska. Vienīgās bažas pārim ir par to, kas notiks pēc pāris mēnešiem, jo Pēteris nolēmis kādu laiciņu pastrādāt Amerikā! Tas jaunizveidotajām attiecībām būs smags pārbaudījums.