foto: Vida Press
Hercogienes Ketrīnas dārgākie pirkumi šajā gadā
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Slavenības
2017. gada 11. decembris, 06:33

Hercogienes Ketrīnas dārgākie pirkumi šajā gadā

Kasjauns.lv

Ikreiz kad hercogiene Ketrīna apmeklē kādu pasākumu, viņa ir nedalītas uzmanības centrā. Ja pasaules fotogrāfu objektīvi pavērsti tavā virzienā, tas prasa vienmēr labi izskatīties. Reti kuram tas izdodas labāk nekā hercogienei!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par to, kas hercogienei Ketrīnai mugurā, runā vienmēr. Tāpat arī apspriež to, cik konkrētais apģērbs vai aksesuārs izmaksājis. Nevienam sen tas nav noslēpums, ka tērps, kādā Ketrīna apmeklējusi publisku pasākumu, ātri vien tiek izpirkts. Nereti tas pat ir dažu stundu jautājums.

Lai gan hercogiene iemantojusi tautas mīlestību ar to, ka vienu un to pašu tērpu velk atkārtoti, kā arī izvēlas apģērbus par pieticīgām cenām, viņas garderobē ir ļoti daudz pasakaini dārgu tērpu un rotu.

foto: Vida Press


„Lock & Co.” alpakas vilnas cepure – 355 eiro

foto: Vida Press

Hercogiene Ketrīna rūpējas, lai galvai būtu silti. Gada sākumā, apmeklējot dievkalpojumu Sandringemas baznīcā, viņa šo „Lock & Co.” alpakas vilnas cepuri bija pieskaņojusi 1527 eiro vērtam augumam piegulošam tumši zaļam „Sportmax” ziemas mētelim no 2015. gada rudens/ziemas kolekcijas. Kājās viņa bija apāvusi „L.K. Bennett” laiviņas, bet ap kaklu apsējusi 80 eiro vērtu „Sammi Blue” zīda šalli.
Šalli, protams, pēcāk izpirka vienā acumirklī!


„Perfect Moment Mini Duvet II” slēpošanas jaka – 343 eiro

foto: Vida Press

Kas teicis, ka ziemas drēbes neizskatās skaisti? Pavisam noteikti ne hercogiene Ketrīna. Auksts laiks nav iemesls, lai viņa neizskatītos stilīgi. Hercogiene izvēlējusies koši sarkanu dūnu jaku, ko radījis zīmols „Perfect Moment Mini Duvet II”. Šī slēpošanas jaka bija pārdošanā par 343 eiro, taču vairs nav nopērkama. Izpārdota!


„Oscar de la Renta” laiviņas – 585 eiro

foto: Vida Press

Hercogienes iemīļotāko kurpju pāru vidū ir arī modes nama „Oscar de la Renta” laiviņas. Kurpēs no „Cabrina” kolekcijas Ketrīna apmeklēja Indijas kultūras gada atklāšanai par godu rīkoto pieņemšanu Bekingemas pilī.


„Anita Dongre” auskari – 1145 eiro

foto: Vida Press

Indijas kultūras gada pieņemšanā Bekingemas pilī hercogiene Ketrīna bija rotājusies ar indiešu dizaineres Anitas Dongres (Anita Dongre) auskariem „Pink City”, kas maksā 1145 eiro.


„Philosophy di Lorenzo Serafini” žakete – 1285 eiro

foto: Vida Press

Hercogiene Ketrīna nebaidās no spilgtām krāsām. Tiekoties ar kadetiem gada sākumā, viņa bija izvēlējusies zīmola „Philosophy di Lorenzo Serafini” žaketi no sarkana auduma. Lai gan dubultrindā pogātā žakete nebūt nav lēta, internetveikalā „Net-a-Porter” tā vairs nav nopērkama.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās


„Eponine London” mēteļkleita – 1826 eiro

foto: Vida Press

Zilā krāsa ir hercogienes Ketrīnas pati mīļākā. Zīmola „Eponine London” mēteļkleitu ar jostiņu viņa bija uzvilkusi janvārī, kad apmeklēja „Anna Freud” nacionālo centru Londonā, kurā palīdz bērniem un ģimenēm ar garīgajiem traucējumiem. Preses uzmanību gan vairāk piesaistīja hercogienes tērps, nevis programma, kādu izstrādājis Annas Freidas centrs.


„Oscar de La Renta” kostīms – 1858 eiro

foto: Vida Press

Neatkarīgi no tā, kādu pasākumu hercogiene Ketrīna apmeklē, viņa vienmēr izskatās lieliski, arī, ja koptēla izmaksas ir augstas. Dodoties uz „Guild of Health Writers” pasākumu, viņa bija izvēlējusies violetu kostīmu, ko darinājis modes nams „Oscar de La Renta”. Arī šis vilnas auduma kostīms ir izpārdots.


„Prada” kleita – 1985 eiro

foto: Vida Press

Apmeklējot princeses Diānas 20. nāves gadadienai par godu rīkotu pasākumu Kensingtonas pils dārzā, hercogiene bija izvēlējusies līdz celim garu modes nama „Prada” kleitu. Lai gan pat ļoti dārgus tērpus, kādus reiz uzvilkusi Ketrīna, izpērk ātri, šo kleitu interneta veikalā vēl iespējams iegādāties. Pieejams vairs ir tikai viens izmērs, bet pie tā ir norāde, ka atlikušas dažas kleitas.


„Erdem” kleita – 2076 eiro

foto: Vida Press

Pasākuma „Heads Together” apmeklējumam, kurā tika vērsta sabiedrības uzmanība uz garīgās veselības uzlabošanu, hercogiene Ketrīna bija izvēlējusies tumšu kleitu ar ziedu apdruku. Arī šī „Erdem Evita” kleita ātri vien izpirkta, lai gan tās cena ir 2076 eiro.


„Alexander McQueen” somiņa – 2287 eiro

foto: Vida Press

Dodoties uz britu filmu akadēmijas balvu ceremonijas vakaru, hercogiene Ketrīna tērpam bija pieskaņojusi melnu mazu „clutch” somiņu, ko darinājis viņas iecienītais modes nams „Alexander McQueen”. Šī somiņa interneta veikalā vēl ir nopērkama. Taču, der atcerēties, ka somiņas vērtība būs vairākkārt augstāka nekā saturs, kas tajā ielikts.


„Asprey 167” auskari – 4073 eiro

foto: Vida Press

Kad hercogiene Ketrīna apmeklēja Londonas maratona treniņu, viņa bija tērpusies melnās sportošanai piemērotās biksēs un sarkanā dūnu jakā. Viņas ausis rotāja miniatūri auskari, kas netraucē aktīvi darboties. Tie ir zīmola „Asprey 167” juvelierizstrādājumi un maksā 4073 eiro.


„Chanel” soma – 4164 eiro

foto: Vida Press

Vienai no vizītes dienām Parīzē hercogiene Ketrīna izvēlējusies modes nama „Chanel” tvīda mēteļkleitu, kam pieskaņojusi šī paša zīmola teļādas somiņu. (Mētelīša cenu atklāsim nedaudz vēlāk).


„Jenny Packham” kleita – 4387 eiro

foto: Vida Press

Dodoties uz svinīgo Gala pasākumu Parīzē, hercogiene Ketrīna bija tērpusies gaiši zilā modes nama „Jenny Packham” vakarkleitā. Ketrīna tik bieži izvēlas šī modes nama tērpus, ka daži jau pajokojuši, ka hercogiene, iespējams, ir zīmola pati lojālākā kliente.


„Alexander McQueen” kleita – 6588 eiro

foto: Vida Press

Britu filmu akadēmijas balvu ceremonijas vakaram hercogiene Ketrīna izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Alexander McQueen” kleitu ar atkailinātiem pleciem. Tērpa oriģināls bija no violeta džakarda auduma. Lieki teikt, ka tērpa oriģinālo versiju modes nama mājaslapā iztirgoja visnotaļ ātri.


„Chanel” mēteļkleita – 9240 eiro

foto: Vida Press

Šogad hercogiene Ketrīna slavenu modes namu tērpos ģērbusies biežāk nekā iepriekšējos gados. Vienai no Parīzes vizītes dienām hercogiene izraudzījusies daudzkrāsainu modes nama „Chanel” mēteļkleitu, kas maksā astronomisku summu. Šis 9240 eiro vērtais darinājums kļuva par tādu modes hitu, ka par to rakstīja pat slavenais modes žurnāls „Vogue”.