foto: Instagram
Andželinas Džolijas “līgava līķis” atzīstas, ka bildes nav īstas
Patiesībā šī jauniete nav gūlusies zem plastikas ķirurga naža. Viņa savu ērmīgo izskatu panākusi ar kosmētikas un „fotošopa” palīdzību.
Slavenības
2017. gada 8. decembris, 08:01

Andželinas Džolijas “līgava līķis” atzīstas, ka bildes nav īstas

Kasjauns.lv

Pirms nedēļas internetā plašu ažiotāžu izraisīja kādās 19 gadus vecas irānietes fotogrāfijas. Viņa it kā veikusi 50 plastiskās operācijas, lai līdzinātos aktrisei Andželinai Džolijai, taču izskatījās briesmīgi. Tagad atklājies, ka fotogrāfijas nav bijušās īstas.

Jaunā irāniete Sahāra Tabara, kuru sabiedrība paspēja nodēvēt par „līgavu līķi”, nesen kā bijusi spiesta atzīties, ka visas šīs fotogrāfijas bijis viltojums, ko viņa panākusi ar sarežģītu un meistarīgi uzklātu kosmētiku, kā arī datorgrafikas trikiem attēlu pēcapstrādē.

„Tagad es redzu, ka man patiešām ir kaut kas kopīgs ar Andželinu Džoliju, taču es šādi izklaidējos. Izskatīties pēc kāda cita nav mans mērķis,” krievu ziņu izdevumam „Sputnik” norādījusi Tabara, savukārt šo informāciju angļu valodā runājošajai sabiedrības daļai iztulkojis un publicējis britu lielākais tabloīds „The Sun”. „Laiku pa laikam es publicēju fotogrāfijas, es padarīju savu seju jokainu un jautru. Šis bija tikai pašizteiksmes veids, zināmā mērā māksla. Mani fani zina, ka tāda nav mana īstā seja.”

Jau sākotnēji vairāki Sahāras „Instagram” bloga sekotāji pauda aizdomas, ka, iespējams, jauniete nemaz nav gūlusies zem plastikas ķirurgu naža. Kādā no fotogrāfijām bija labi redzamas darbības „fotošopā”: neskaidras, izplūdušas kontūras un vietām samigloti pleķi, kur zudis atzveltnes punktotā auduma raksts.

foto: Instagram
Vērīgākie Sahāras Tabaras „Instagram” bloga sekotāji uzreiz pamanīja, ka te pamatīgi pastrādāts ar „fotošopu”.

Īsā laikā jaunietes kontam jau bija vairāk nekā 324 000 sekotāju, un lielākā daļa pauda sašutumu par fotogrāfijās redzamo. Irāniete to nebija gaidījusi, un šāda publicitāte viņai kļuva traucējoša. Pēc tam, kad Sahāras ērmīgās fotogrāfijas nonāca arī mediju uzmanības centrā un par viņu sāka rakstīt prese, jauniete dzēsa savas „Instagram” fotogrāfijas, kontu padarīja privātu, bet savu vārdu nomainīja pret Parisu Amiri.