Nekādu ogļhidrātu! 50 gadus vecā Sindija Krauforde parāda savu brokastu šķīvi. FOTO
Lai izskatītos žilbinoši skaista arī 50 gadu vecumā, Sindija Krauforde ļoti rūpējas par pareizu uztura režīmu.
Slavenības
2016. gada 18. aprīlis, 11:20

Nekādu ogļhidrātu! 50 gadus vecā Sindija Krauforde parāda savu brokastu šķīvi. FOTO

Jauns.lv

Viena no deviņdesmitajos gados populārākajām supermodelēm, 50 gadus vecā Sindija Krauforde saviem sociālo tīklu sekotājiem ļāvusi sevi aplūkot bez kosmētikas, kā arī parādījusi, ko ēd brokastīs.

Sindijas Kraufordes lieliskais izskats nav tikai labu gēnu nopelns, viņa ievēro veselīgu dzīvesveidu un ļoti rūpējas par pareizu uzturu. Modele, kura šā gada februārī atzīmēja savu 50. dzimšanas dienu, nesen sociālo tīklu sekotājiem parādījusi fotogrāfiju ar savām brokastīm. Attēlā nav redzami kruasāni, bulciņas, tostermaize vai citi maizes un miltu izstrādājumi. Uz šķīvja ir vien omlete, kas satur veselīgās olbaltumvielas, gabaliņš Čedaras siera, četras šķēlītes avokado un trīs zemenes. Ja to aprēķina kaloriju izteiksmē, tad sanāk aptuveni 300 kilokalorijas. Supermodele sev neatsaka arī tasīti melnas kafijas.

Lai uzturētu labu fizisko formu, Krauforde četras reizes nedēļā nodarbojas ar sportu. Viņa dod priekšroku jogai, pilātēm un vingrojumiem ar hantelēm.

Kas attiecas uz Sindijas Kraufordes vājībām, tad modele atzinusies, ka nespēj dzīvot bez šokolādes ar augstu kakao saturu (ne mazāk kā 75%). Mazu gabaliņu sava visiemīļotākā našķa Krauforde atļaujas katru dienu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press