Slavenības
2017. gada 10. decembris, 18:20

Princesei Šarlotei ir jauns hobijs. Uzzini kāds!

Kasjauns.lv

Runā, ka hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama meita princese Šarlote seko sava lielā brāļa pēdās. Arī viņai tagad esot tāds pats hobijs kā princim Džordžam.

Tā vien šķiet, ka mazā britu princese Šarlote cenšas līdzināties savam brālim princim Džordžam un māmiņai Kembridžas hercogienei Ketrīnai. Divus gadus vecajai karaliskajai atvasei esot jauns hobijs, kas viņai turklāt labi padodoties.

Hercogiene Ketrīna spēlē tenisu

Viesojoties Tenisa asociācijā, hercogiene Ketrīna uzspēlēja tenisu kopā ar bērniem un sarunājās ar viņu treneriem, un britu pirmo raketi Johannu ...

gallery icon
17

Laikraksts „The Sun” atklāj, ka jau tik agrā vecumā princese Šarlote mācoties tenisa spēli. Arī viņas lielais brālis pirmās iemaņas sāka apgūt, kad bija Šarlotes vecumā. Hercogiene Ketrīna ne reizi vien intervijās norādījusi, cik viņai pašai ir tuvs teniss.

Vārdā nenosaukts informācijas avots laikrakstam „The Sun” izteicies, ka uz tenisa nodarbībām mazo princesi ved uz ekskluzīvo Londonas „Hurlingham” klubu, ko abi vecāki atzinuši par piemērotāko vietu, kur apgūt šo sporta veidu jau no mazotnes.

foto: Vida Press
Hercogienei pašai ļoti patīk teniss.

Pie Kensingtonas pils, kur mitinās Ketrīnas un Viljama ģimene, nav tenisa korta, taču netālu esošajā Fulhemas rajonā piedāvā iespēju apgūt tenisa spēli.

„Viņa sasniegs trīs gadu vecumu tikai nākamā gada maijā, taču vecāki bija pārliecināti, ka viņai patiks, kā tas pagaidām arī ir,” norādījis paziņa. „Šķiet, ka viņai ir dabas dots talants.”

foto: Vida Press
Arī princim Viljamam ir labas iemaņas tenisā.

Kādā no intervijām hercogiene Ketrīna atzinusi, ka četrus gadus vecais dēls princis Džordžs mācās spēlēt tenisu, taču šobrīd esot tāds vecums, kad viņam patīkot tikai „dauzīt bumbu”. Par dēla skološanos tenisa spēlē Ketrīna pastāstīja oktobrī, kad apmeklēja Tenisa asociāciju un pati piedalījās treniņos kopā ar bērniem, un pēc tam pavadīja laiku sarunās ar treneriem un britu pirmo raketi Johannu Kontu.

Hercogiene Tenisa asociācijas trenerim Semam Ričardsonam pat vaicājusi padomu. „Viņa atzina, ka četru gadu vecumā Džordžs tikai grib dauzīt bumbu. Hercogiene jautāja, kā šādā situācijai viņai vajadzētu rīkoties,” atklājis treneris.

foto: Vida Press
Zinātāji teic, ka mazajai princesei Šarlotei esot dotības tenisā.

Par Džordžu un tenisa spēli Ketrīna ieminējās arī pērn, kad apmeklēja Vimbldonas tenisa turnīru un sarunājās ar bijušo britu tenisistu Gregu Rusedski. „Viņa stāstīja par Džordžu, savu mazo puisīti, kurš arī spēlē tenisu,” atceras Rusedskis. „Viņam ir rakete un patīkot spēlēt tenisu. Acīmredzot hercogiene Ketrīna un princis Viljams paši spēlē tenisu, un viņiem ļoti patīk šīs sporta veids.”

Novembrī hercogiene Ketrīna runāja par vēl kādu savu aizraušanos, ko vēlas, lai pārmantotu arī viņas bērni. Bērnībā Ketrīnai ļoti paticis pavadīt laiku ārā un rosīties pa dārzu. Mīlestību pret dārza darbiem viņa cenšoties tagad ieaudzināt arī princim Džordžam un princesei Šarlotei.

foto: Vida Press
Princese Šarlote.

Hercogiene Ketrīna ar bērniem vēro „Trooping The Colour” parādi

Hercogiene Ketrīna ar bērniem princesi Šarloti un princi Džordžu uz Bekingemas pils balkona vēroja „Trooping The Color” parādi, kas rīkota ...

gallery icon
63

Hercogiene Ketrīna un viņas bērni

gallery icon
45