Maija Lūsēna nožēlo šausmīgu grēku. Viņa algojusi ekstrasensi, lai atdabūtu sev vīru
Komponists Jānis Lūsēns bija Maijas vīrs 16 gadus. Abi šķīrās aptuveni pirms 18 gadiem.
Slavenības
2016. gada 19. aprīlis, 05:30

Maija Lūsēna nožēlo šausmīgu grēku. Viņa algojusi ekstrasensi, lai atdabūtu sev vīru

Jauns.lv

Dziedātāja Maija Lūsēna žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā numurā atzinusi, ka tagad izpērk vienu no savas dzīves lielākajiem grēkiem – viņa algojusi ekstrasensi, lūdzot noturēt toreizējo vīru Jāni Lūsēnu un likt pazust viņa mīļākajai.

Maija Lūsēna, kura pirms 18 gadiem ar lielām sāpēm šķīrās no komponista Jāņa Lūsēna, tagad ļoti nožēlo, ka palīdzību meklējusi pie ekstrasenses. „Tas bija 90. gados, laikā, kad juka manas attiecības ar Jāni.  Biju izmisusi. Mums laulības dzīvē bija lielas problēmas, jo Jānis ļoti dzēra. Tieši no viņa dzeršanas cietu visvairāk.

Būtībā visi attiecību sarežģījumi laika gaitā bija izvērtušies tieši viņa alkoholisma dēļ. Biju pagalam izmisusi, dusmīga un ļoti nejauka pret Jāni. Dzinu viņu laukā no mājām, bet viņš gāja tālāk pie nākamajiem dzērājiem. Par to atkal ārdījos... Kā viņš vispār varēja to izturēt?! Esmu lidinājusi viņa skandas lejā pa trepēm.

Pilnīgs dēmonisms!” par savu kādreizējo uzvedību žurnālam “Kas Jauns” stāsta Maija, piebilstot: „Ja sākumā pie ekstrasenses gāju, lūdzot, lai Jāni atbrīvo no alkoholisma, tad vēlāk manu vizīšu mērķis jau bija attiecību glābšana. Ekstrasense arī solīja, ka gādās, lai mēs ar Jāni neizšķirtos. Tika veikti dažādi rituāli, lai mēs paliktu kopā, lai tā sieviete, kas Jānim parādījās, aizietu projām... Nezinu, kā tai sievietei tagad klājas. Dod, Dievs, lai ar viņu viss būtu labi...”

Vēl šajā atklātajā intervijā žurnālam “Kas Jauns” Maija Lūsēna atklāj patiesos iemeslus, kamdēļ savulaik izlēma pārtraukt koncertdarbību, un to, vai patiesi viņas ikdiena beidzamajos gados norit tikai baznīcā. Dziedātāja arī stāsta, ka atsākusi muzikālo darbību un ieraksta savu pirmo soloalbumu. Vairāk lasiet žurnāla “Kas jauns” šīs nedēļas numurā.


Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva