Visvairāk pelnošais Krievijas dziedātājs Stass Mihailovs nogādāts reanimācijā
Krievijā viens no visveiksmīgākajiem un visvairāk pelnošajiem šovbiznesa darboņiem Stass Mihailovs savos 46 gados pārslodzes dēļ nupat bija spiests atcelt koncertu.
Slavenības
2016. gada 19. aprīlis, 11:36

Visvairāk pelnošais Krievijas dziedātājs Stass Mihailovs nogādāts reanimācijā

Jauns.lv

Krievijā tik populārais dziedātājs un komponists Stass Mihailovs (46), kurš pēdējos gados atzīts par vienu no vispelnošākajiem darboņiem Krievijas šovbiznesā, stundu pirms koncerta Stavropolē nogādāts vietējās slimnīcas reanimācijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmdien, 18. aprīlī Stasam Mihailovam bija paredzēts koncerts “Es būšu ar tevi”, taču pirms tā dziedātājam palika slikti ar veselību. Neatliekamā medicīniskā palīdzība pie viņa tika izsaukta divreiz, līdz Mihailovs tika nogādāts slimnīcā. Mediķi Stasam Mihailovam konstatēja augstu arteriālo asinsspiedienu, bet reanimācijā viņš tika ievietots tāpēc, ka dziedātājam nepieciešams miers, un, lai neviens  viņu netraucētu.

Stasa Mihailova sieva Inna Mihailova Krievijas presei paziņoja, ka vīram pēdējā laikā bijusi liela slodze un viņš pārpulējies, un visticamāk arī tāpēc viņam paaugstinājies asinsspiediens. Jau otrdienas priekšpusdienā dziedātāja veselība uzlabojās un Stass Mihailovs no slimnīcas izrakstīts. Bet, vai notiks viņa tuvākie koncerti, par to šobrīd vēl netiek ziņots.

Stass Mihailovs Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva