foto: Instagram
Mailija Sairusa noliedz „rupjās” baumas par grūtniecību
Redzot šo dziedātājas Mailijas Sairusas fotogrāfiju, fani tūlīt pat secināja: popzvaigzne ir stāvoklī. Mailija taisnojas, ka esot tikai pārēdusies, tas arī viss!
Slavenības
2017. gada 25. novembris, 11:40

Mailija Sairusa noliedz „rupjās” baumas par grūtniecību

Kasjauns.lv

Skandalozā popzvaigzne Mailija Sairusa (25) noliegusi nesen izskanējušās baumas, ka viņa esot mātes cerībās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ar sociālo tīklu palīdzību dziedātāja Mailija Sairusa Pateicības dienā pielikusi punktu runām, ka abi ar līgavaini austrāliešu aktieri Laiemu Hemsvortu (27) ir sava pirmā bērniņa gaidībās.

„RUPJI! Neesmu stāvoklī, tikai pārēdusies tonnu tītara aizvietotāja,” izteikusies Sairusa, kura Pateicīgas dienas ceturtdienā atzīmējusi arī savu 25. dzimšanas dienu. Līdz ar paziņojumu popzvaigzne publiskojusi fotogrāfiju, kurā ar bultiņu norāda uz apaļīgo vēderiņu.

Baumas par iespējamu grūtniecību aizsākās pēc tam, kad gaviļniece sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kurā iepozē pie lieliem sudraba baloniem, kas veido viņas vārdu „Mailija”. Fani tūlīt pat izdarīja secinājumus: spriežot pēc dziedātājas pozas fotogrāfijā, viņa noteikti ir stāvoklī.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Mailija visu dienu fanus informēja par savas dzimšanas dienas gaitu. Viņa atrādīja fotogrāfijas ar jubilejā saņemtajām dāvanām, to skaitā skaistiem ziediem un īpašu kaklarotu, ko viņa bija pasniedzis mīļotais vīrietis Laiems Hemsvorts.

🌈🌈🌈 Thankful for another journey around the sun! 🌈🌈🌈

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

My mannnnnn's already winnin & it ain't even my bday yet! Rainbow LiLi is soooo frigggggen cute!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on