"The Sound Poets" publisko jauno video un izsludina savu vienīgo šīs vasaras koncertu. FOTO. VIDEO
Simboliski pasniedzot pirmo biļeti Siguldas novada Domes priekšsēdētājam Uģim Mitrevicam, grupa “The Sound Poets” atklāj, ka savu vienīgo koncertu Latvijā šovasar sniegs 27. augustā Siguldas pilsdrupās.
Slavenības
2016. gada 19. aprīlis, 17:49

"The Sound Poets" publisko jauno video un izsludina savu vienīgo šīs vasaras koncertu. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

19. aprīlī, simboliski pasniedzot pirmo biļeti Siguldas novada Domes priekšsēdētājam Uģim Mitrevicam, grupa “The Sound Poets” atklāja, ka savu vienīgo koncertu Latvijā šovasar sniegs 27. augustā Siguldas pilsdrupās.

Par godu koncerta izziņošanai “The Sound Poets” nodod klausītāju uzmanībai singlu “Lavīnas” no pērn iznākušā godalgotā albuma “Pulsē”, kas  Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā “Zelta Mikrofons” atzīts par “Gada albumu” un “Labāko popmūzikas albumu.

The Sound Poets - Lavīnas

Grupas  dalībnieki, kuri izvēlējušies sniegt tikai vienu koncertu šovasar, uzsver: “Mēs gribam koncentrēt visu savu uzmanību un spēkus vienam koncertam vasarā, padarot to par Notikumu ar lielo burtu gan sev, gan mūsu klausītājiem.”

Siguldas pilsdrupas kā koncerta norises vieta nav nejauša izvēle - tā būs “The Sound Poets” atgriešanās maģiskajā Siguldas pils pakājē. Turpina grupas solists Jānis Aišpurs: “Es esmu priecīgs par iespēju atgriezties Siguldā.  Koncertā pirms diviem gadiem man patika viss – lokācija, cilvēki, atmosfēra un draudzība ar Siguldas saimniekiem - līdz ar to vēlme atgriezties tieši Siguldā ar jaunām dziesmām, jauniem stāstiem un jaunām emocijām mums šķiet pašsaprotama.”

 

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto