foto: Vida Press
Nedēļas bauma. Džolija un Pits Ziemassvētkus pavadīs kopā bērnu dēļ
Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.
Slavenības
2017. gada 23. novembris, 07:57

Nedēļas bauma. Džolija un Pits Ziemassvētkus pavadīs kopā bērnu dēļ

Kasjauns.lv

Interneta portāls „Hollywood Life” pirms neilga laika apgalvoja, ka „ekskluzīvā kārtā uzzinājis”, ka Holivudas aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita seši bērni cer, ka viņu šķirtie vecāki svētkos sanāks kopā, ka varētu „Ziemassvētkus pavadīt kopā kā ģimene”.

Interneta portāls „Gossip Cop” atspēkojis šīs baumas, apgalvojot, ka neviens no abu aktieru ģimenēm vai paziņām nav runājis ar portāla „Hollywood Life” reportieriem par Džolijas un Pita bērnu Ziemassvētku vēlmēm.

Tā sauktais zinātājs apgalvojis, ka aktrise „Ziemassvētkos ļoti vēlas aizvest bērnus prom no pilsētas”. Viņa gribētu tos pavadīt ar atvasēm Kambodžā. Savukārt šķirtais vīrs Breds Pits „arī vēlas pavadīt svētkus kopā ar bērniem, tāpēc lūdza Andželinai palikt pilsētā”. Portāla „Hollywood Life” anonīmais informators apgalvojis, ka arī bērni lūguši mammai palikt Losandželosā, jo „viņiem nepatīk pat doma, ka tētis varētu svētkos būt viens”.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Šis paziņa norādījis, ka Džolija bērnu lūgumam piekritusi un abi ar bijušo dzīvesdraugu vienojušies par sekojošu scenāriju: „Ziemassvētku vakaru un Pirmo Ziemassvētku rītu bērni pavadīšot kopā ar mammu, bet pēc tam uz dažām stundām dosies pie tēta. Pēc tam vakarā bērni atgriezīsies pie mammas uz svētku vakariņām.”

„Bērni būtu ļoti gribējuši dienu pavadīt ar abiem vecākiem vienkopus, taču tas nav iespējams,” komentējis zinātājs. „Breda un Andželinas attiecības ievērojami uzlabojušās kopš šķiršanās, taču viņi pavisam noteikti nav nonākuši tiktāl, lai atkal būtu draugi.”

Andželina Džolija ar bērniem Toronto filmu festivālā

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem Toronto starptautiskajā filmu festivālā.

gallery icon
22

Portāla „Gossip Cop” veidotāji izteikuši jautājumu, vai gan „Hollywood Life” cer, ka lasītāji patiešām ticēs, ka Džolijai un Pitam tuvs cilvēks nopludinās informāciju kādām ne pārāk uzticamam portālam? „Gossip Cop” uzsver, ka neviens no abu aktieru tuviniekiem neko privātu nestāstītu šim portālam, kur nu vēl par bērniem!

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

gallery icon
14

Interesanti, ka pirms dažām nedēļām „Hollywood Life” rakstīja, ka Džolija un Pits uzsākuši kašķi par to, pie kura no vecākiem bērni pavadīs Pateicības dienu. Bet pirms tam rakstīja, ka Džolija uzaicinājusi Pitu, lai visi kopā ar bērniem dotos pēc kārumiem Helovīnu vakarā. „Gossip Cop” prognozē, ka nākamais konkurējošā portāla raksts būs par Džolijas un Pita ģimenes Vecgada vakara plāniem.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon
41

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35