foto: Vida Pres
Gvineta Paltrova saderinājusies
Aktrise Gvineta Paltrova ar līgavaini producentu Bredu Falčuku.
Slavenības
2017. gada 22. novembris, 15:35

Gvineta Paltrova saderinājusies

Kasjauns.lv

Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas saderinājusies Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (45) un seriāla „Glee” autors un producents Breds Falčuks (46).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise Gvineta Paltrova un producents Breds Falčuks iepazinās seriāla uzņemšanas laikā 2014. gadā, taču savas romantiskās attiecības centās paturēt noslēpumā no plašākas sabiedrības līdz pat 2015. gada septembrim.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks.

gallery icon
10

„Viņi abi juta, ka tas notiks,” žurnālam „Us Weekly” par abu kopābūšanu izteicies kāds pāra paziņa. „Viņiem tas nešķita kauts kas ārkārtējs, jo abi pirms tam bija dzīvojuši ilgās laulībās. Viņi nevēlējās nekur steigties.”

Lai gan Paltrova un Falčuks ir kopā jau trīs gadus abi ne reizi kā pāris nav apmeklējuši kādu sarkanā paklāja pasākumu, un arī viens otra fotogrāfijas sociālajos tīklos publisko reti.

Tiesa, šā gada martā Gvineta Paltrova sniedza retu privātu paziņojumu, kas apliecināja viņas mīlestību pret producentu Falčuku. Viņa savā „Instagram” blogā publiskoja kopīgu fotogrāfiju, ar kuras palīdzību vēlēja mīļotajam daudz laimes dzimšanas dienā.

Happy birthday, handsome

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gvineta Paltrova iepriekš piedzīvojusi vairākas publiski plaši apspriestas attiecības. Iespējams, ka tas ir iemesls, kāpēc šoreiz viņa tik ļoti vēlas nosargāt savu privāto dzīvi no nevajadzīgas publicitātes. Savulaik Gvinetu vienoja romāns ar aktieri Bredu Pitu un viņi pat bija saderināti, aktrisei bija romāns ar kolēģi Benu Afleku, savukārt ar grupas „Coldplay” mūziķi Krisu Mārtinu viņa laulībā nodzīvoja 11 gadus un kļuva par divu bērnu mammu.

Nesenā intervijā ar „Girlboss Radio” Oskara balvas laureāte izteikusies, ka viņai pagātnē ne vienmēr veicies ar attiecību veidošanu. „Esmu „pakāsusi” tik daudzas no tām,” vaļsirdīgi atzinusi aktrise. „Es esmu diezgan labs draugs, laba māsa, meita un mamma.”

My date and I #screamqueens

A post shared by @bradfalchuk on

„Taču es esmu tik ļoti ievainojama un juceklīga romantiskajā ziņā. Man tas prasījis ļoti daudz darba, lai izveidotu labas romantiskās attiecības.”

„Man panākumi nozīmē attiecības, kas ir funkcionējošas. Kad divi cilvēki brīnišķīgi saprotas un viens otru papildina. Manuprāt, ja attiecībās nav kvalitātes, tu nevari justies kā veiksmīgs cilvēks.”

„Ja tev nav labu attiecību ar partneri, saviem bērniem un labākajiem draugiem, ir ļoti grūti gūt panākumus.”

Baumas par to, ka Gvineta Paltrova gatavojas kāzām pirmo reizi parādījās jau vasarā. Filmējoties kinolentē „Avengers: Infinity War” aktrise redzēta ar gredzentiņu uz kreisās rokas zeltneša, kas lika domāt, ka mīļotais viņu bildinājis.

Taču Gvineta kliedēja baumas, savā „Instagram” blogā apgalvojot, ka tā bijusi viņas varone Pepere Potsa, kas filmā bija saderinājusies ar Toniju Stārku, nevis viņa pati īstajā dzīvē.

Ar Bredu Pitu aktrise bija kopā no 1994. gada līdz 1997. gadam, un abi bija saderināti. Vēlākās intervijās Paltrova izteikusies, ka tolaik bijusi pārāk jauna nopietnām saistībām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Breds Pits.

Visilgākās un noturīgākās attiecības aktrisei izveidojās ar grupas „Coldplay” mūziķi Krisu Mārtinu. Pāris sāka satikties 2002. gadā, bet 2003. gada decembrī slepus apprecējās. Abu kopīgā meita Epla pasaulē nāca 2004. gadā, bet dēls Mozus 2006. gadā.

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins.

2014. gada martā Gvineta izlēma šķirt laulību, ko nosauca par „apzinātu atvienošanos”, apsolot, ka abi aizvien paliks tuvi draugi. Laulība oficiāli šķirta 2016. gada jūlijā.

HAPPY 40th BIRTHDAY to the best daddy in the world!!! We 💖you so much!

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Pēc šķiršanās no Breda Pita 1997. gadā Gvineta uzsāka romānu ar aktieri Benu Afleku. Abi vairākkārt šķīrās un atkal salaba, līdz 2000. gadā nolēma iet katrs savu ceļu uz visiem laikiem.

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Bens Afleks.

Īsu laiku Paltrova satikās ar filmas „Duets” kolēģi Skotu Spīdmenu (42). 1999. gadā abi bija manīti „Playboy” ballītē sadevušies rokās.

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Skots Spīdmens.

2001. gadā Gvinetai aizsākās gadu ilgs romāns ar filmas „The Royal Tenenbaums” kolēģi aktieri Lūku Vilsonu (46).

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Lūks Vilsons.

Pēdējo gadu laikā Gvineta lielu uzmanību velt savam dzīvesstila blogam „Goop”, ko viņa izveidoja jau pirms nepilniem desmit gadiem.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks Meksikas pludmalē

Aktrise Gvineta Paltrova ar draugu seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Meksikas pludmalē.

gallery icon
24

Gvineta Paltrova filmas „Mortdecai” („Mortekajs”) pirmizrādes vakarā

gallery icon
12

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins

gallery icon
12