foto: Vida Press
Sieviete, kurai pārmeta, ka ir par resnu, tagad demonstrē apakšveļu!
23 gadus vecajai Teilorei Rodenai teica, ka viņa nekad nekļūs par modeli, jo ir pārāk gara (1.88m), turklāt vēl formīga.
Slavenības
2017. gada 25. novembris, 10:14

Sieviete, kurai pārmeta, ka ir par resnu, tagad demonstrē apakšveļu!

Kasjauns.lv

Viņai bieži nācās uzklausīt, ka ir „par resnu” un „pārāk formīga”. Taču tagad viņa kļuvusi par apakšveļas modeli!

23 gadus vecajai Teilorei Rodenai no Losandželosas bieži gadījies dzirdēt, ka modes industrijai viņa neder. 1.88m garajai jauniete teikts, ka viņa ir pārāk „liela” – pārāk gara, ar pārāk izteiktām sievišķīgajām aprisēm, vienvārdsakot pārāk resna. Taču kritika un skarbie atteikumi neļāva Teilorei zaudēt dūšu. Jaunā sieviete apliecinājusi, ka arī visdrosmīgākie sapņi piepildās, ja vien to ļoti vēlas un tic, ka mērķis īstenosies.

Apakšveļas modele Teilore Rodena

23 gadus vecajai Teilorei Rodenai teica, ka viņa nekad nekļūs par modeli, jo ir pārāk gara (1.88m), turklāt vēl formīga. ...

gallery icon
11

Teilorei Rodenai pirmo līgumu piedāvāja Lielbritānijā esošais apakšveļas zīmols „Curvy Kate”, kas ražo veļu dāmām, kuras apveltītas ar sievišķīgām auguma aprisēm.

Teilore pieteicās „Curvy Kate” nākamās reklāmas sejas konkursā un publiskā skatītāju balsojumā bija atzīta par uzvarētāju. Jāatzīmē, ka šajā konkursā piedalījās nepilns tūkstotis pretendenšu.

Drīz vien ar Teilori līgumu noslēdza Ņujorkā esošā prestižā modeļu aģentūra „True Model Management”.

„Garā auguma dēļ man atteica daudzas aģentūras,” atceras Rodena. „Man vienmēr teica, ka esot „pārāk gara”. Lai gan pati domāju, ka mans augums un izskats ir skaists, bija sajūta, ka neviena aģentūra to nesaskata.”

„Es vēlos [modes industrijā] redzēt arī citas sievietes, kuras izskatās līdzīgi kā es. Esmu ne tikai gara, bet nēsāju arī lielos izmērus un esmu tumšādaina. Afroamerikāniete. Tāpēc es patiešām vēlētos redzēt rampu gaismās vēl kādu, kura līdzinās man.”

„Šī ir mana iespēja iedvesmot citas sievietes visā pasaulē mīlēt sevi tādu, kāda daba radījusi.”

„Kad Teilore ienāca telpā, tā uzreiz kļuva gaišāka, pateicoties viņas smaidam un pozitīvajai enerģijai,” tēlaini izteikusies modeļu aģentūras „True Model Agency” pārstāve Tašina Zamlovska. „Viņa ir skaista kā iekšēji, tā ārēji. Mēs esam iepriecināti redzēt, cik labi viņai sokas.”