foto: Facebook.com
Režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva atrāda "presīti"
Dailes teātra režisora un mākslinieciskā vadītāja Dž. Dž. Džilindžera sieva Inga Grencberga sevi uztur formā sportojot.
Slavenības
2017. gada 22. novembris, 06:42

Režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva atrāda "presīti"

Kasjauns.lv

Kamēr Dailes teātra režisors un mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers cītīgi strādāja pie izrādes “ART” veidošanas, kas pirmizrādi piedzīvoja 17. novembrī, režisora sieva Inga Grencberga (36) laiku lieki netērēja. Viņa nodevās fiziskām aktivitātēm sporta zālē.

Dž. Dž. Džilindžera sieva Inga allaž bijusi ideālā formā, kuru izceļ sievišķīgi tērpi.  Izejot sabiedrībā, visbiežāk režisora dzīvesbiedre izvēlas nēsāt piegulošas formas mini kleitas, kas viņai izskatās lieliski.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Dž. Dž. Džilindžers ar sievu Ingu Grencbergu.


Un ne velti, jo, spriežot pēc Grencbergas ievietotajām fotogrāfijām sociālajos tīklos, skaidrs, ka sieviete ir bieža sporta klubu apmeklētāja un par savu figūru rūpējas regulāri. Perfekto augumu, kurā redzama labi trenēta vēdera muskulatūra jeb tā sauktā presīte, Džiļa sieva labprāt atrāda arī draugiem un paziņām, publicējot attēlus sociālajos tīklos. Saņemot uzslavas par sportisko augumu, Inga atzīst, ka šādam rezultātam nepieciešams ļoti liels gribasspēks. „Vispirms jau pēc garas darba dienas saņemties un aiziet uz sporta zāli. Tas daudz grūtāk nekā neēst bulciņas un nelikt kafijai klāt cukuru.”

Džilindžers ar sesto sievu Ingu Grencbergu

Džilindžers ar sesto sievu Ingu Grencbergu.

gallery icon
14