Slavenības
2017. gada 24. novembris, 18:11

Neparasts atradums. Zvejnieks savos tīklos izvelk pudeli ar romantisku vēstījumu

Kasjauns.lv

Palestīniešu zvejnieks Džihads al Soltans bija devies jūrā pēc loma, kad tīklos atrada ko neparastu. Līdz ar lomu tajā bija pudele, bet tajā vēstulīte. Kā no romantiskas filmas!

foto: Vida Press
Šis vēstījums nosūtīts atvaļināma laikā Grieķijai piederošajā Rodas salā.

Tā kā šādi vēstījumi pudelēs neatrodas katru pārdienu, zvejnieks par savu atradumu pastāstījis arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Vēstulē lūgts tam, kurš atrod šo vēstījumu, uzrakstīt sūtītājam atbildes vēstuli. Tikai šoreiz pa elektronisko pastu.

Zvejnieks jūrā atrod vēstījumu pudelē

Palestīniešu zvejnieks jūrā pie Gazas krastiem atradis pudeli ar vēstuli. Betanija Raita un viņas puisis Zaks Mariners šo vēstījumu nosūtījis ...

gallery icon
23

Palestīniešu zvejnieks Džihads al Soltans lūgumu izpildījis un aizrakstījis uz norādīto adresi. Izrādās, ka šo vēstījumu pudelē uzrakstījusi Betanija Raita un viņas mīļotais puisis Zaks Mariners. Ar Betaniju un Zaku sazinājies žurnālists no Gazas, lai izdibinātu apstākļus, kādos rakstīta šī vēstulīte.

Pāris apstiprinājis, ka vēstulīti patiešām rakstījuši viņi un tas noticis atvaļinājuma laikā Grieķijai piederošajā Rodas salā. Viņi pat sapņos nav spējuši iedomāties, ka pudele ar vēstuli varētu sasniegt Gazu un kāds uz to tiešām atbildēs.

foto: Vida Press
Betanija Raita un viņas mīļotais puisis Zaks Mariners.

Pāris savas fotogrāfijas žurnālistam no Gazas nosūtījis ar e-pasta palīdzību. Vienā no tām redzama arī pudele ar vēstulīti pirms tās iemešanas jūrā.