foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ella uz nedēļu atgriezusies Latvijā
Ella (no krisās) kopā ar modes mākslinieku Dāvidu Latvijas modes nedēļā. Lai izvairītos no liekas uzmanības un piemērotos Latvijas rudenīgiem laikapstākļiem, Ella bija sapucējusies modīgā cepurē, kas nudien viņai izskatījās lieliski.
Slavenības
2017. gada 21. novembris, 14:16

Ella uz nedēļu atgriezusies Latvijā

Kasjauns.lv

Amerikā dzīvojošā dziedātāja un dīdžejmeitene Ella, īstajā vārdā Elīna Fūrmane (30), pēc ilgāka pārtraukuma ciemojās dzimtenē, lai sastaptu ģimeni un draugus, kā arī lai atzīmētu Latvijas valsts 99. dzimšanas dienu.

DJ Ella Latvijā 2017. gada nogalē

Amerikā dzīvojošā dziedātāja un dīdžejmeitene Ella, īstajā vārdā Elīna Fūrmane, 2017. gada novembrī uz īsu brīdi ieradās Latvijā.

gallery icon
6

Šoruden aprit jau seši gadi, kopš savulaik Latvijā ļoti populārā dziedātāja un dīdžejmeitene Elīna Fūrmane jeb Ella pārcēlusies uz dzīvi Amerikā. Lai saglabātu saikni ar draugiem, paziņām un faniem Latvijā, saziņu visbiežāk viņa uztur ar sociālo tīklu starpniecību. Īpaši notikumi Ellas dzīvē ir tikšanās ar Latvijas draugiem, kas viņu mēdz apciemot otrpus okeānam. Māksliniece ik pa brīdim palepojas ar fotomirkļiem, ko iemūžinājusi kopā ar ciemos atbraukušajiem latviešiem. Viens no Ellas labākajiem draugiem ir mūziķis, TV šova X faktors vadītājs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa. Tāpat laba draudzība saglabājusies arī ar kādreizējo uzņēmēju Santu Kolu, ar kuru Ella savulaik saimniekoja kopā leģendārajā Dstyle bārā.


Bet nu – Latvijas svētku nedēļā – Ella atgriezās dzimtenē un Latvijā viņa pabija tikai nedēļu, lai jau 20. novembrī atgrieztos ASV.

foto: Facebook.com
Ella (no labās) Latvijas modes nedēļā nofotografējās kopā ar pašmāju zvaigznēm. Latviešu TV personību Dagmāru Leganti, modes mākslinieku Dāvidu un Markus Rivas menedžeri Santu Kolu.

Priecīga tikšanās pagājušās nedēļas nogalē ar dažiem draugiem un paziņam viņai izvērtās, apmeklējot kādu no Latvijas modes nedēļas Modes manifestācija ballītēm Vernisāžas klubā Coyote Fly, kurā bija apskatāmas Latvijas modes dizaineru un jauno talantu radītās kolekcijas. Sapucējusies, labā noskaņojumā Ella pie savai kompānijai rezervētā galdiņa vēroja Latvijas modes dizaineru veikumu, bet lielāko daļu vakara pavadīja, tiekoties un aprunājoties ar vecajiem draugiem.
Sajūsmināts par tikšanos ar Ellu bija arī modes mākslinieks Dāvids, kas savu sajūsmu par pavadīto vakaru ar mākslinieci pauda arī sociālajā vietnē Facebook. „Gandrīz ar sirdi aizgāju, sen nebiju tik anormāli smējies! Ne par dizaineriem, bet par mūsu atmiņām.” Savukārt Ella pievienojās Dāvida teiktajam ar īsāku piebildi: „Bija jauka pasēdēšana.”

Ella kluba "Dstyle" iekārtošanas darbos

Dziedātāja Ella kluba “Dstyle” iekārtošanas darbos 2011. gada vasarā.

gallery icon
6

Ella "Talantu fabrikā"

Dziedātāja Ella šovā “Talantu fabrika 4” 2004. gadā.

gallery icon
7

Ella šovā "Dejo ar zvaigzni"

2010. gadā dziedātāja Ella kopā ar dejotāju Rihardu Mailīti piedalījās šovā “Dejo ar zvaigzni 3”.

gallery icon
5