foto: Publicitātes foto
Saimniekšova Jānis izvēlas bravūrīgo Evitu, kura viņu nosauca par sliņķi
Izbalsošanas dienā Jānis Evitu otro reizi veda uz randiņu. Abi baudīja masāžu Dikļu pils dārzā un gardas pusdienas.
Slavenības
2017. gada 20. novembris, 22:05

Saimniekšova Jānis izvēlas bravūrīgo Evitu, kura viņu nosauca par sliņķi

Kasjauns.lv

TV3 šova „Saimnieks meklē sievu” ceturtās sezonas astotajā sērijā divi dalībnieki – Jānis un Mārtiņš - izvēlējās meiteni, ar kuru dosies ceļojumā uz ārvalstīm.

TV šova „Saimnieks meklē sievu” ceturtās sezonas 8. sērija

TV šova „Saimnieks meklē sievu” ceturtās sezonas 8. sērijas spilgtākie mirkļi.

gallery icon
18

Pirmais izvēli izdarīja jaunsaimnieks Mārtiņš. Viņš ceļojumā aicināja kautrīgo Solvitu, ar kuru saikne izveidojās jau kopš pirmās šova dienas. Turklāt šādu izvēli puisis veica, pārkāpjot savus principus. Šova pieteikumā viņš norādīja, ka vēlas veidot attiecības ar sievieti bez bērniem, bet Solvitai ir atvase. Iepazīstot gaišmataino meiteni, viņš saprata, ka ir vērts pārdomāt un klausīt savai sirdsbalsij.
Savukārt Jānis, kurš randiņos skūpstījās ar visām līgavām, pārsteidza ar izvēli, ceļojumā aicinot bravūrīgo Evitu, kura viņu kartupeļu talkā nosauca par sliņķi. Evita kritizēja arī puiša attieksmi pret meitenēm un netīrīto virtuvi. Tomēr saimnieks nenobijās no Evitas atklātības un straujā rakstura, un pēc romantiskā randiņa Dikļu pils dārzā nolēma, ka tieši Evita būtu pelnījusi kļūt par viņa draudzeni. Pēc šāda puiša lēmuma Evita aizdomājās, ka iespējams ir kļūdījusies