foto: ekrānuzņēmums no video
Sešus gadus pēc kāzām Pugačova un Galkins savu savienību nostiprina Baznīcā
Gandrīz sešus gadus pēc kāzām Alla Pugačova un Maksims Galkins savu savienību nostiprinājuši arī Baznīcā.
Slavenības
2017. gada 18. novembris, 13:40

Sešus gadus pēc kāzām Pugačova un Galkins savu savienību nostiprina Baznīcā

Kasjauns.lv

Krievija humorists Maksims Galkins nule kā savā profilā Instagram ievietojis video ar paziņojumu, ka nu beidzot pēc pareizticīgo priekšrakstiem ir salaulājies ar Krievijas estrādes primadonnu Allu Pugačovu. Laulības notikušas pēc pareizticīgo baznīcas noteikumiem, tajās klāt bija arī abu dvīņi Harijs un Ļiza.

Alla un Maksims pēc desmit gadu kopdzīves kāzas dzēra 2011. gada nogalē, tieši katoļu Ziemassvētku priekšvakarā. Kutuzovas Dzimtsarakstu nodaļā Maskavā 23. decembrī Pugačova un Galkins teica viens otram jāvārdu, bet nākamajā dienā itāļu restorānā „Olivetta” Maskavas centrā notika kāzu ballīte.

foto: ekrānuzņēmums no video
Gandrīz sešus gadus pēc kāzām Alla Pugačova un Maksims Galkins savu savienību nostiprinājuši arī Baznīcā.

Daudziem par pārsteigumu, svinības bija diezgan pieticīgas, bez īpaša vēriena un šika. Nebija ne glaunu garu limuzīnu (jaunlaulāto kāzu auto bija zelta krāsas mersedess), ne svētku salūta, ne tradicionālās līgavas zagšanas. Arī viesu nebija daudz – tikai 40 pāra tuvāko cilvēku. Jaunajam pārim viesi dāvināja naudu aploksnēs, traukus un antikvārus priekšmetus

Pirmais kāzās ieradās dziedātājs Nikolajs Baskovs, viņam sekoja tērpu mākslinieks Valentīns Judaškins ar kundzi, humorists Vladimirs Vinokurs ar ģimeni, kā arī Allas Borisovnas meita, dziedātāja Kristina Orbakaite ar vīru un dēliem Deniju un Ņikitu.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina kāzas

gallery icon
7

Kāzu viesu vidū bija arī primadonnas bijušais dzīvesbiedrs Filips Kirkorovs. Savukārt Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs, kurš arī bija aicināts, restorānā tā arī neparādījās... Taču jauno pāri sveikt ieradās oligarhs Mihails Prohorovs.

Kad restorānā bija sapulcējušies teju visi kāzu viesi, ieradās arī paši jaunlaulātie. Alla un Maksims bija lieliskā noskaņojumā. „Esmu pārsteigta, ka jūsu ir tik daudz,” Alla Borisovna sacīja žurnālistiem un fotogrāfiem. „Man šķita, ka jūs visi uz mītiņu aizskriesiet, un mēs ar Maksimu tikmēr klusītēm nosvinēsim. Ceru, ka šī ir mana pēdējā laulība.” „Savukārt es ceru, ka man šī laulība būs vienīgā,” piebilda jaunais vīrs.

Līgava kāzu vakarā bija nomainījusi savu ierasto melno balahonu pret baltu, un uz pleciem uzlikusi baltu kažokādas apmetnīti. Līgavainim bija klasisks tumšs uzvalks, bet kaklasaites vietā – tauriņš.

Svinības sākās ar obligāto rituālu – līgavas pušķa mešanu, taču par galveno vakara izklaidi kļuva ugunīgas dejas. Interesanti, ka par visatraktīvāko pāri uz deju grīdas kļuva primadonna un... Filips Kirkorovs, nevis jaunais vīrs Galkins, turklāt – viskaislīgākās dejas notika, skanot dziesmai ar divdomīgu nosaukumu „I want you” (Es tevi gribu).

Kopumā ballīte notika mierīgi, bez starpgadījumiem, un ap pulksten 23 vakarā viesi devās mājup.