foto: Vida Press
Kāda ir ASV pirmās lēdijas Melānijas Trampas diēta un iemīļotākie ēdieni?
ASV pirmā lēdija Melānija Trampa ievēro veselīgu dzīvesveidu. Ēd veselīgi, sporto un šad tad atļaujas arī šokolādi un saldējumu. Ja vien visu prot sabalansēt, arī kārums par ļaunu figūrai nenāks, ir pārliecināta bijusī modele.
Slavenības
2017. gada 20. novembris, 06:45

Kāda ir ASV pirmās lēdijas Melānijas Trampas diēta un iemīļotākie ēdieni?

Kasjauns.lv

ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai ir 47 gadi, taču viņa izskatās jaunāka. Kā bijusī modele rūpējas par savu izskatu un figūru?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai ir tāda figūra, kādu apskauž daudzas. Izvērtējot viņas diētu, varam secināt, ka šādu augumu iemantot nemaz nav tik grūti, ja ievēro dažus pamatprincipus, ko ņem vērā pati Melānija.

Bijušajai modelei Melānijai Trampai nav svešs veselīgs dzīvesveids. Viņa cenšas dienā apēst septiņus gabaliņus augļu, kas sniedz tik nepieciešamos vitamīnus ādai un matiem. No rītiem brokastīs Melānija izvēlas „tikai dažas sastāvdaļas, kas ir bagātas vitamīniem”.

foto: Vida Press

Visbiežāk Melānija dod priekšroku uzturvielām bagātajiem smūtijiem vai šķiedrvielām bagātajām auzu pārslām. Viņa brokastis papildina ar papildus vitamīnu devu, kas palīdz uzturēt labā stāvoklī viņas matus un nagus.

„Es lietoju A, C un E vitamīnus, lai mana āda, mati un nagi būtu veselīgi,” vēl 2011. gadā intervijā portālam „Belle NYC” izteikusies Trampas kundze. Par jaunavīga izskata pamatu pamatu Melānija nosauc ūdeni, mitrinošu krēmu un labu izgulēšanos. Tā kā viņa ir „pret botoksa injekcijām”, ievērot šos trīs pamatprincipus viņai ir vitāli svarīgi.

foto: Vida Press

Tas, ka Melānija ir bijusī modele un piedevām arī publiska personība, nenozīmē, ka viņa ir striktas diētas piekritēja, kas nekad neapēdīs neko „lieku”. Viņa visaugstāk vērtē līdzsvara izjūtu. „Man garšo šokolāde un saldējums, un laiku pa laikam es tos arī atļaujos apēst,” viņa norāda. „Ir labi ik pa laikam atļaut sev to, kas kārojas... Ja vien tu proti to sabalansēt ar veselīgu ēšanas režīmu.”

Dažkārt Melānija saldajam ēdienam izvēlas gabaliņu tumšās šokolādes vai glāzi diētiskās kolas.

Melānija Trampa dodas uz kāzām

ASV finanšu ministra Stīvena Mnučina un viņa līgavas skotu aktrises Luīzes Lintones kāzu svinību apmeklējumam ASV pirmā lēdija Melānija Trampa ...

gallery icon
5

Melānija nekad nepārēdas un neatļaujas pārmērīgiem gastronomiskajiem labumiem (lai gan cālis ir viņas iemīļotāko pamatēdienu augšgalā), tāpēc viņa striktas diētas neievēro un nebadojas.
 
Kas attiecas uz sportošanu, pirmā lēdija iecienījusi tā sauktos potīšu svarus, pilātes un tenisa nodarbības. Šīs ir viņas iecienītākās nodarbes. Tās viņa atzinusi par efektīvām, kad pēc dēla Barona laišanas pasaulē centusies atkal atgūt labu fizisko formu.

Melānijas Trampas dzīve un satriecošais stils

Slovēņu modele Melānija Trampa ir ASV prezidenta Donalda Trampa trešā sieva un viņa jaunākā dēla Barona māte.

gallery icon
66

Melānija Trampa staro, kad spēlējas un draudzējas ar bērniem

Melānija Trampa staro, kad spēlējas un draudzējas ar bērniem

gallery icon
34

Melānijas Trampas stila pārvērtības no jaunības līdz mūsdienām

gallery icon
9
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās