foto: Vida Press
Tenisiste un jaunā māmiņa Serēna Viljamsa apprecējusies
Tenisiste Serēna Viljamsa un „Reddit” dibinātājs Aleksis Ohanians nu ir precēts pāris!
Slavenības
2017. gada 17. novembris, 15:10

Tenisiste un jaunā māmiņa Serēna Viljamsa apprecējusies

Kasjauns.lv

Tenisa superzvaigzne Serēna Viljamsa un viņas dzīvesdraugs, vienas no lielākajām diskusiju vietnēm pasaulē „Reddit” līdzdibinātājs Aleksis Ohanians nu ir precēts pāris! Viņi salaulājušies intīmā ceremonijā ceturtdien Modernās mākslas centrā Ņūorleānā.

Serēna Viljamsa (36) un Aleksis Ohanians (34) viens otram jāvārdu teica daudzu slavenu viesu klātbūtnē, kuru vidū bija arī pāra nepilnus trīs mēnešus vecā meitiņa. Kāzas apmeklējusi līgavas māsa tenisiste Venusa Viljamsa, dziedātājas Bejonsa, Kellija Roulenda un Ciāra, sabiedrības dāma Kima Kardašjana, modes žurnāla „Vogue” redaktore Anna Vintūra, kā arī aktrise Eva Longorija ar vīru Hosē Antonio Bastonu.

Viesi ierodas uz Serēnas Viljamsas un Aleksa Ohaniana kāzām

Viesi ierodas uz Serēnas Viljamsas un Aleksa Ohaniana kāzām.

gallery icon
11

Nav zināms, vai dziedātāju Bejonsu uz kāzām pavadījis arī viņas vīrs reperis Jay-Z. Ja viņš tiešām bijis, tad uz īsu laiku, jo jau nākamajā dienā mūziķim paredzēts koncerts Ziemeļkarolīnā.

TV programmas „Entertainment Tonight” rīcībā ir informācija, ka Viljamsas un Ohaniana kāzu tēma bijusi „Skaistule un briesmonis”. Viesi sagaidīti ar kokteilīšiem un skanot dziesmai „Be Our Guest” („Esi mūsu viesis”). Tāpat tiek ziņot, ka pirms svinīgā mielasta Serēna pārģērbusies citā tērpā. Kāzu svinības esot norisinājušās līdz pat trijiem naktī.

foto: Vida Press
Modes žurnāla "Vogue" redaktore Anna Vintūra. Pāris šim izdevumam pārdevis ekskluzīvas tiesības vienīgajam publicēt kāzu fotogrāfijas. Ģimenei un viesiem ar mobilajiem tālruņiem kāzās bija fotografēt liegts!

Ģimene un viesi bija lūgti neizmantot savus mobilos tālruņus fotogrāfiju uzņemšanai. Jaunais pāris noslēdzis līgumu ar modes žurnālu „Vogue”, pārdodot viņiem tiesības publicēt kāzu fotogrāfijas. Tas arī izskaidro „Vogue” redaktores Annas Vintūras klātbūtni kāzās.

Ierodoties uz pirmskāzu vakariņām trešdienas vakarā, viesi arī bija lūgti nodot mobilos tālruņus glabāšanā jau pie restorāna ieejas durvīm. Šajā vakarā līgava redzēta ģērbusies modes nama „Versace” darinātā tērpā.

foto: Vida Press
Kāzu torte.

Pagaidām nav publisku ziņu, kāda tērpu Serēna Viljamsa bija izvēlējusies savai kāzu dienai. Baumo, ka tas varētu būt „Versace” vai arī modes nama „Galia Lahav” darinājums. Programma „Entertainment Tonight” apgalvo, ka tērps līgavai uz mājām nogādāts dienu pirms kāzām.

Viljamsas un Ohaniana kāzas svinētas nepilnus trīs mēnešus pēc tam, kad tenisiste bija laidusi pasaulē abu kopīgo meitiņu. Aleksisa pārim, kurš sāka satikties 2015. gadā, ir pirmais bērns. Viljamsu un Ohanianu kopā savedusi nejauša satikšanās Romā. Jaunais vīrs apliecina, ka pirms tam nebija redzējis nevienu Serēnas tenisa spēli, savukārt, viņai nav bijusi ne mazākā nojausma, kas ir diskusiju vietne „Reddit”.

foto: Vida Press
Kāzu galda dekors.

„Es sajutos tā, it kā man būtu atvērtas durvis pie personas, kas rosināja manī vēlmi izkopt sevī vislabāko,” sarunā ar „Vanity Fair” gada sākumā izteicies Aleksis Ohanians. „Es jūtu, ka vēlos kļūt labāks, kad vien esmu viņai līdzās, jo viņai ir augsti standarti.”

foto: Vida Press
Serēna ar jaundzimušo meitiņu šā gada septembrī.