Kolorītā Koko atkal gorās pusplika. Šoreiz ar 4 mēnešus veco meitu līdzās. FOTO
Koko ar meitu piedalās fotosesijā.
Slavenības
2016. gada 20. aprīlis, 15:34

Kolorītā Koko atkal gorās pusplika. Šoreiz ar 4 mēnešus veco meitu līdzās. FOTO

Jauns.lv

Repera Ice-T (58) kolorītā sieva modele Koko (37) jau no mazotnes cenšas pieradināt savu 4 mēnešus veco meitu Šaneli pie glamūrīga dzīvesveida.

Repera Ice-T sieva Koko popularitāti iemantoja pateicoties izteikti kuplajai sēžamvietai un vēlmei sevi eksponēt niecīgos peldkostīmos. Tagad Koko pati izstrādājusi savu peldkostīmu līniju, kam devusi nosaukumu „Cocolicious”. Modeles jaunajā kolekcijā piedāvātie pludmales tērpi ir visnotaļ miniatūri un pikanti. Pati Koko tos arī reklamē. 

Savā „Instagram” mikroblogā Koko saviem faniem parādījusi nelielu video, kā norisinājusies nesenā viņas peldkostīmu līnijas reklāmas fotosesija. Uz studiju Koko bija līdzi ņēmusi arī savu četrus mēnešu veco meitu Šaneli.

Ratiņos sēžot, mazulīte vēroja kā mamma demonstrē savas kuplās formas uguns sarkanā peldkostīmā un augstpapēžu kurpēs. Koko parādīja arī savu dejotprasmi un nodejoja tverku, kas ir enerģiska dibena kratīšana mūzikas pavadībā. „Man patīk ākstīties mūzikas pavadībā un no sirds izpriecāties fotosesijas laikā!” – pavēstījusi Koko, pievienojot mirkļbirku „supermamma”.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press

Tēmas