foto: Publicitātes
Tieslietu ministra Rasnača dēls skolu apvieno ar modeļa darbu
Kārlis Jēkabs Rasnačs nule aizvadītajā Rīgas Modes nedēļā demonstrēja dizainera Iļjas Buličeva tērpus.
Slavenības
2017. gada 16. novembris, 06:29

Tieslietu ministra Rasnača dēls skolu apvieno ar modeļa darbu

Kasjauns.lv

Ja Dzintars Rasnačs slavens ar to, ka eksponējas sociālajos tīklos, tos piepildot ar savām sadzīviskajām bildēm, tad viņa dēls vidusskolnieks Kārlis Jēkabs (18) mācības apvieno ar defilēšanu pa mēli modes skatēs, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Aptuveni pirms gada draudzene, kura ir profesionāla modele, man ieteica, ka es arī varētu būt modelis. Ne tikai slaidā auguma dēļ, arī sejas vaibsti, vaigu kauli man esot kā modeļiem,” “Kas Jauns” stāsta jaunietis. Viņš piekritis pamēģināt un pavasarī pirms Rīgas Modes nedēļas devies uz zīmola “One Wolf” modeļu atlasi. „Nekādas pieredzes šajā jomā nebija. Skatījos, ko un kā dara citi, un izturēju atlasi. Pēc tam jau skatei mūs sagatavoja profesionāla horeogrāfe, jo, izrādās, katrai skatei modeļu soļi var būt atšķirīgi,” atzīst Kārlis Jēkabs.

foto: Publicitātes
Kārlis Jēkabs Rasnačs, debitējot modes pasaulē, demonstrēja pazīstamā zīmola "One Wolf" jaunāko veikumu.


„Ja godīgi, sākumā bija nenormāls uztraukums, taču pēc tam, kad viss noritēja bez aizķeršanās, man modeļa darbs iepatikās,” stāsta jaunietis. Viņš piebilst, ka turpina meklēt modeļu aģentūras, kurās varētu sevi realizēt kā profesionālis. „Diemžēl neesmu līdz šim atradis savu īsto aģentūru un skatēm piesakos kā neatkarīgais modelis. Nopelnīt gan diži nesanāk, lai arī gribētu. Par lielām naudas summām nav runas. Bijušas reizes, kad kaut ko samaksā, bet lielākoties līdz šim esmu dabūjis kādu apģērbu,” atklāj politiķa atvase.

Tieslietu ministra Dzintara Rasnača dzīves ainiņas

gallery icon
19


Šoruden Kārlis Jēkabs Rīgas Modes nedēļā demonstrēja dizainera Iļjas Buličeva tērpus. Taujāts, vai arī tēvs mēdz apmeklēt modes skates, kurās dēls defilē pa mēli, jaunietis atzīst, ka pagaidām vēl ne. Viņš arī pastāsta, ka ir jau ieskicējis savus nākotnes mērķus un pēc vidusskolas beigšanas plāno doties mācīties uz Nīderlandi: „Tur meklēšu modeļu aģentūru, jo ceru apvienot mācības ar modeļa darbu.”