Lindseja Lohana plāno pievērsties islāmam. Neraža tik, ka nav Korānu izlasījusi
Pērn Lindseja Lohana manīta dodamies pildīt sabiedriskos darbus, līdzi ņemot Korānu. Jau pagājis gads, bet aktrise svētos rakstus vēl nav izlasījusi. „Vai jūs maz apjaušat, cik ilgu laiku tas prasa?” – pārsteigti izsaucas Lindseja.
Slavenības
2016. gada 20. aprīlis, 17:23

Lindseja Lohana plāno pievērsties islāmam. Neraža tik, ka nav Korānu izlasījusi

Jauns.lv

„Es esmu ļoti garīga personība,” apgalvo skandalozā aktrise Lindseja Lohana (29), kas pavisam nesen saņēmusi bildinājumu no sava drauga, krievu uzņēmēja Jegora Tarabasova (22).

Par aktrises Lindsejas Lohanas garīgumu jau pērn sabiedrībā raisījās plašas diskusijas. Viņa redzēta Ņujorkā, dodamies pildīt sev piespriestos sabiedriskos darbus, līdzi ņemot Korānu. Taču tikai nesen aktrise pirmoreiz publiski runājusi par aizraušanos ar sev svešo reliģiju – islāmu.

Lohana atklāj, ka apgūstot šo reliģiju galvenokārt tāpēc, lai apmierinātu savu „intelektuālo ziņkāri un kāri pēc garīguma”. „Esmu ļoti garīga personība un esmu atvērta, lai iemācītos ko jaunu,” Lindseja norādījusi sarunā ar laikraksta „The Sun” reportieri. „Amerika parāda Korānu krietni atšķirīgākā veidā nekā tas patiešām ir.”

Lindseja, kas dzimusi katoļu ģimenē, apgalvo, ka arī viņas jaunākā māsa Ali (22) nodevusies garīgajiem meklējumiem un šobrīd pievērsusies budismam.

Lai gan Lindseja ar biezo Korānu padusē Ņujorkas ielās redzēta jau pērn un teic, ka no sirds nodevusies garīgajiem meklējumiem, aktrisei nākas atzīt, ka pagaidām islamticīgo ļaužu svēto grāmatu viņa vēl neesot izlasījusi. „Vai jūs maz apjaušat, cik ilgu laiku tas prasa?” – viņa ir pārsteigta par neizpratni.

Ja Lohana patiešām pāries islāmticībā, viņa pievienosies tādām slavenībām, kā bokserim Maikam Taisonam un dziedātājai Dženetai Džeksonei, kas to izdarījuši jau pirms viņas.

Šī gan nav pirmā reize, kad Lindseja izrāda interesi par sev svešām reliģijām. Tīņa gados, kad viņa baudīja pasaules atzinību kā talantīga un daudzsološa aktrise, Lohana ap roku nēsāja kabalas piekritēju sarkano dzīpariņu, kas it kā pasargājot no „ļaunas acs”. Tolaik baumoja, ka viņa apmeklējot arī kabalas nodarbības, savukārt 2012. gadā aktrise pievienojusies mūziķes Kortnijas Lovas izveidotajai budisma mantru grupiņai.

Lindseja jau agrāk intervijās norādījusi, ka ir „ārkārtīgi garīga”. „Esmu ļoti garīga personība un laikam ritot esmu kļuvusi vēl jo garīgāka,” viņa savulaik izteicās intervijā populārajai sarunu šova vadītājai Oprai Vinfrijai. „Man tas viss ir ļoti tuvs, vai tā būtu lūgšana vai meditācija... pasaulē ir daudz augstāku spēku par mani. Es jūtos svētīta un gana laimīga, ka man dota dāvana ar kuru varu dalīties ar citiem cilvēkiem.”

   

Kasjauns.lv, Foto: Vida Press