foto: Vida Press
Nu gan laiki pienākuši! Dziedātāja uz pasākumu ierodas halātā un ar dvieli ap galvu
Dziedātāja Rita Ora zīmola „Palomo Spain” frotē halātā.
Slavenības
2017. gada 14. novembris, 16:47

Nu gan laiki pienākuši! Dziedātāja uz pasākumu ierodas halātā un ar dvieli ap galvu

Kasjauns.lv

Albāņu izcelsmes birtu dziedātāja Rita Ora (26) bieži apbrīnota savas labās stila izjūtas dēļ. Taču nesenajā MTV Eiropas balvu ceremonijas vakarā viņa „pāršāvusi pār svītru”, uz sarkanā paklāja ierodoties frotē peldmētelī un ap galvu aptītā dvielītī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vai viņa tikko kā izkāpusi no vannas? – iesmēja daudzi, redzot fotogrāfijas ar Ritu Oru no MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijas sarkanā paklāja.

Rita Ora uz balvu ceremoniju ierodas frotē halātā

Dziedātāja Rita Ora uz MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijas vakaru ieradās zīmola „Palomo Spain” frotē peldmētelī un ar dvieli ap ...

gallery icon
20

Lai ko tauta teiktu par MTV vakara vadītājas pirmo tērpu (vakara gaitā popzvaigzne kopumā nomainīja 13 apģērbus), Rita Ora uz sarkanā paklāja jutās ērti un pārliecināti šajā modes nama „Palomo Spain” radītajā frotē halātiņā, ko demonstrēja gluži kā garo vakarkleitu.

„Palomo Spain” ir vīriešu apģērbu zīmols, kas izslavējies ar to, ka cenšas lauzt stereotipus par to, kā būtu jāģērbjas vīrietim un sievietei. Šis zīmols apģērbu industrijas pasaulē ir vēl samērā jauns, taču, ja to izvēlējusies tāda personība kā Rita Ora, nākamajā sezonā pasaules uzmanība tam garantēta.

Frotē peldmētelis, kurā Rita kāpa uz sarkanā paklāja ir no zīmola 2018. gada pavasara kolekcijas un šobrīd internetā nav nopērkams.

Rita Ora žurnāla „Notion Magazine” rīkotajā fotosesijā

Rita Ora žurnālam „Notion Magazine” pozē nekrāsojusies.

gallery icon
3

Rita Ora iziet ielās "Gucci" tērpā

Dziedātāja Rita Ora ir kārtējā sieviete, kuru fani tur aizdomās par to, ka viņai varētu būt bijusi dēka ar Bijonsē ...

gallery icon
6

Rita Ora uzcērtas alu laikmeta cienīgā tērpā

Oranžā mini kleita, kurā dziedātāja Rita Ora apmeklēja „Versace” modes skati Parīzē ir no dizaineres Donatellas Versačes 2016. gada pavasara ...

gallery icon
21

Seksapīlā Rita Ora

gallery icon
40