foto: Publicitātes
Kādu puisi Amerikā atradusi latvju skaistulīte Simona Kubasova?
Latviešu modele Simona Kubasova iemīlējusies turīgā barbadosiešu uzņēmējā.
Slavenības
2017. gada 17. novembris, 05:35

Kādu puisi Amerikā atradusi latvju skaistulīte Simona Kubasova?

Kasjauns.lv

Modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova jau teju gadu par savām mājām sauc Ameriku, kur atradusi gan mīlestību, gan izglītošanās iespējas.

Skaistulītes Simonas Kubasovas lepnā dzīve Amerikā

Skaistulītes Simonas Kubasovas lepnā dzīve Amerikā.

gallery icon
23

Simona, kas Ņujorkas Kinoakadēmijā apgūst dokumentālā kino režiju, jauno draugu satika kāda ceļojuma laikā Spānijā. Kanāla 360 TV raidījumā “Sapnis par Ameriku” Simona atklāja, ka viņas draugs Radžs ir indiešu izcelsmes barbadosietis, kurš nāk no biznesa magnātu ģimenes. Viņš ir turīgs uzņēmējs, Amerikā vada skaistumproduktu rūpnīcu “Disposable Hygiene LLC”. Raidījuma laikā Simona smēja, ka nereti ir drauga vadītā uzņēmuma izmēģinājuma „trusītis” dažādām sejas maskām un citiem kosmētikas produktiem.


Simonas un Radža kopdzīve rit trīsistabu apartamentos kādā no Ņujorkas centra augstceltnēm un īre izmaksā aptuveni 6000 ASV dolāru mēnesī. No 36. stāva paveras krāšņs skats uz vienu no apdzīvotākajām pasaules metropolēm – Ņujorku.

foto: Publicitātes
Simonas un Radža kopdzīve rit Ņujorkas centrā, apartamentos, kas atrodas 36. stāvā. Nesen pie viņiem viesojas Kanāla 360 TV raidījums “Sapnis par Ameriku”.

Kas interesanti, kaimiņos Simonai dzīvo Latvijas basketbola zvaigzne NBA kluba “Knicks” zvaigzne Kristaps Porziņģis. 
Brīvdienās Simona ar draugu dažkārt dodas uz atpūtas māju Ņūdžersijas štatā, Hemptonā, kur īrēt vidējas klases villu ar apsildāmu baseinu, kas maksā virs desmit tūkstošiem ASV dolāru nedēļā.

Radžs, lai arī vēl nav ciemojies pie Simonas radiem Latvijā, jo daudz strādā, ļoti vēloties to izdarīt. „Gribu aizbraukt uz Rīgu, pabūt restorānos un citās vietās, ko Rīga un Latvija piedāvā,” saka latvietes draugs, kurš ir gurmāns un brīvajā laikā testē restorānus. Skaistumkonkursu dalībniece pavēstīja, ka viņa Ņujorkā ir ļoti laimīga. „Man ir viss ko vajag, viss iet uz augšu,” tā Simona.