Slavenības
2017. gada 13. novembris, 16:50

Misters Bīns 62 gadu vecumā kļūs par tēvu mazulim

Kasjauns.lv

Britu aktiera Rovana Atkinsona un viņa 33 gadus jaunās dzīvesbiedres Luīzes Fordas ģimene ir bērna gaidībās. Rovanam šis būs jau trešais bērns, bet attiecībās ar Fordu – pirmā atvase.

Rovans Atkinsons un Luīze Forda

Slavenais Mistera Bīna atveidotājs aktieris Rovans Atkinsons un aktrise Luīze Forda iepazinās 2012. gadā, kopīgi strādājot pie izrādes „Quatermaine’s Terms”, ...

gallery icon
12

Atkinsona vecākie bērni – Bens (23) un meita Lilī (21) – dzimuši aktiera laulībā ar Sunetru Sastriju, ar kuru kopā Atkinsons nodzīvoja 24 gadus.


Plašākas ziņas par gaidāmo mazuli pagaidām netiek sniegtas. Visu zinošie avoti vēsta, ka bērns pasaulē nāks tuvāko nedēļu laikā un ģimene šobrīd pastiprināti gatavojas šim priecīgajam notikumam.


“Rovens un Luīze šobrīd no laimes ir kā septītajās debesīs, un nevar vien sagaidīt mazuļa dzimšanu. Šis viņiem ir priecīgs gaidīšanas laiks,” ziņojusi kāda pārim pietuvināta persona.


Atkinsons un Forda iepazinās 2013. gadā un mīlas dzirksts viņu vidū iedegās no pirmā acu skatiena. 2015. gadā Rovens izšķīrās no pirmās sievas  Sunetras Sastrijas, lai jau 2016. gada sākumā uzsāktu kopdzīvi ar Fordu.