foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna nogriezusi matus?
Hercogienei Ketrīnai jauna frizūra, kas tikai rada iespaidu, ka viņa ievērojami nogriezusi matus.
Slavenības
2017. gada 14. novembris, 14:52

Hercogiene Ketrīna nogriezusi matus?

Kasjauns.lv

Tikai pāris dienu pēc tam, kad māmiņas cerībās esošā hercogiene Ketrīna izgāja sabiedrībā melnajā mežģīņu kleitā, kuru vilka iepriekšējās grūtniecības laikā, piemīlīgā hercogiene atkal devusi faniem iemeslu par viņu runāt. Ketrīnas skaistās tumši brūnās matu cirtas kļuvušas par sprīdi īsākas!

Piedaloties karā kritušo piemiņas dienas pasākumā Londonā, varēja redzēt, ka hercogienei Ketrīnai ievērojami mainījies matu garums. Lokas, kas iepriekš sniedzās pāri pleciem, līdz tiem vairs nesniedzās.

Hercogienes Ketrīnas jaunā frizūra

Hercogienei Ketrīnai jauna frizūra, kas tikai rada iespaidu, ka viņa ievērojami nogriezusi matus.

gallery icon
16

Iepriekšējo reizi Ketrīna savus līdz pus mugurai garos matus apgrieza īsākus aptuveni pirms pusgada. Taču, ja rūpīgāk aplūko hercogienes jauno „sasonu”, var pamanīt, ka matu garumā nemaz nav veiktas tik dramatiskas pārmaiņas, kā tas šķiet pirmajā brīdī. Matu gali saveidoti uz iekšu, vizuāli radot īsāku matu iespaidu.

foto: Vida Press
Hercogiene pirms dažām dienām.

Arī aktrise Bleika Laivlija nesen izgājusi sabiedrībā ar šādu matu sakārtojumu, kas tikai rada optisku ilūziju par ievērojami nogrieztiem matiem. Laivlijas frizieris Rods Ortega ir meistars šādu frizūru – optisko ilūziju veidošanā. Nevienam pat nerodas šaubas, ka mati ir apgriezti, taču tā nav – tā ir tikai frizūra.

Ortega veidoja matus arī aktiera Džordža Klūnija kundzei advokātei Amalai Klūnijai. Kad visi runāja, ka Klūnija kundze nogriezusi garos matus, viņa jau nākamajā dienā pēc apmeklētā pirmizrādes vakara bija redzama atkal ar sev ierasti garām cirtām.

foto: Vida Press
Džordžs un Amala Klūniji.