foto: Mārtiņš Ziders
FOTOREPORTĀŽA. Aija Dzērve, Kristaps Rasims, Ints Teterovskis un citas zvaigznes arī dzied festivālā “Bildes 2017”!
Aktrise Aija Dzērve dziedāja kopā ar grupu "Kumosiņš".
Slavenības
2017. gada 10. novembris, 10:15

FOTOREPORTĀŽA. Aija Dzērve, Kristaps Rasims, Ints Teterovskis un citas zvaigznes arī dzied festivālā “Bildes 2017”!

Kasjauns.lv

Turpinās mūzikas un mākslas festivāls “Bildes 2017”, un 9. novembra vakarā Spīķeru koncertzālē notika sevi jau pieteikušo grupu un radošo personību kopkoncerti. Šī ir viena no “Bilžu” tradīcijām, kas pierāda dažādu radošu personību spēju sadarboties un dod iespēju festivālā uzspēlēt grupām, kuras vēl īsti neiederas veterānu koncertā, bet par “Bilžu” debitantiem arī vairs nav dēvējami.

Festivāla “Bildes 2017” sevi jau pieteikušo grupu un radošo personību pirmais koncerts

Festivālā “Bildes 2017” 9. novembra vakarā Spīķeru koncertzālē notika sevi jau pieteikušo grupu un radošo personību kopkoncerts.

gallery icon
114

9. novembrī koncertu vadīja Mikus Frišfelds un tajā uzstājās “Kumosiņš” un Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, “B Optimist” un žurnālists Ansis Bogustovs, “Moderans” un diriģents Ints Teterovskis, “Marlēna” un TV3 laika ziņu vēstītājs Ansis Klintsons, “Iron Wings” un laikraksta “Latvijas Avīze” žurnāliste Aija Kaukule, “Piparmētra” un Dailes teātra aktieris Kristaps Rasims, Patrisha un Nacionālā teātra aktieris Ģirts Liuzniks.
Savukārt 10. novembrī koncerta vadītāji būs Laima Miltiņa un Mārtiņš Križevics un tajā uzstāsies “Bekars” un Latvijas Nacionālās bibliotēkas runas vīrs Augusts Zilberts, “Jauda” un Latvijas Radio 2 programmu vadītāja un LTV raidījuma “Latvijas sirds dziesma” vadītāja Velga Vītola, “Ad Libitum” un aktrise un runas pedagoģe Zane Daudziņa, Arnis Slobožaņins un Daugavpils teātra aktieri Zanda Mankopa un Alberts Vecmanis, “Sub Scriptum” un TV3 ētera personība Ēriks Palkavnieks, “Sudden Lights” un Dailes teātra aktrise un “Radio SWH” programmu vadītāja Ieva Florence, Annemarija Moiseja un Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens.
Festivāls “Bildes” šogad notiek no 5. līdz 25. novembrim. Kopumā ir iespēja apmeklēt deviņus koncertus, kas norisinās četrās Rīgas vietās – mūzikas klubā “Kaļķu vārti”, Spīķeru koncertzālē, mūzikas namā “Daile” un Kongresu namā, kā arī 24. un 25. novembrī apskatīt “Bilžu” mākslas izstādi “Instrumenti. Pārvērtības” Kongresu nama foajē.