Meraija Kerija ar līgavaini ievācas superdārgajā īres mājā. FOTO
Popzvaigzne Meraija Kerija ar līgavaini austrāliešu uzņēmēju miljardieri Džeimsu Pakeru pārcēlusies uz jaunajām mājām Kalifornijā. Pāris grezno villu īrēs par 250 000 ASV dolāru mēnesī. Viņiem būs iespēja māju izpirkt un paturēt savā īpašumā, ja dzīve tajā iepatiksies.
Slavenības
2016. gada 22. aprīlis, 05:20

Meraija Kerija ar līgavaini ievācas superdārgajā īres mājā. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Meraija Kerija, kas nesen ar šovu viesojās „Lativā” (tā koncerta laikā viņa nosauca mūsu valsti), ar līgavaini austrāliešu miljardieri Džeimsu Pakeru pārcēlusies uz jaunajām mājām.

Popzvaigzne Meraija Kerija ar dvīņiem Morokanu un Monro, un savu līgavaini, austrāliešu uzņēmēju miljardieri Džeimsu Pakeru nesen kā pārcēlusies uz savām jaunajām mājām. Turpmāk ģimene mitināsies smalkā villā, par kuras īri maksās 250 000 ASV dolāru mēnesī!

Jaunajā mājā ir astoņas guļamistabas, lifts, privāts mājas kinoteātris, vīna pagrabs, degustācijas istaba, privāta sporta zāle, biljarda zāle un sauna. Pie mājas ir arī liels peldbaseins un basketbola laukums, kas varētu dot prieku Kerijas dvīņiem un Pakera trim bērniem.

Dziedātājas līgavaiņa īrētais īpašums atrodas apsargātajā Kalabasasas (Kalifornija) rajonā „The Oaks”.

„Pāris ilgu laiku nemeklēja sev māju,” norāda kāds paziņa. „Šī ir ideāla vieta Meraijai un viņas ģimenei – tā ir droša, tā ir apsargāta, tās ir īstas mājas.” No īpašuma paveras gleznaini skati uz apkārtni. Visi akmeņi, kas izmantoti mājas celtniecībā, vesti no Itālijas.

Meraijai un Džeimsam būs iespēja māju izpirkt un paturēt to savā īpašumā, ja viņiem dzīve tajā iepatiksies. Šis īpašums nekad agrāk nav nonācis nekustamo īpašumu tirgū.

Kerijai un Pakeram kaimiņos dzīvo tādas slavenības kā māsas Kardašjanas, aktieris Vils Smits un popzvaigzne Britnija Spīrsa.

Pirmoreiz par Meraijas Kerijas un Džeimsa Pakera romantiskajām jūtām kļuva zināms aizvadītā gada jūnijā. Turīgais uzņēmējs dziedātāju bildināja šā gada sākumā, pasniedzot gredzenu ar tik lielu briljantu, ka to grūti nepamanīt pat no attāluma. Briljants sver neticamus 35 karātus! Ņujorkā dzīvojošā juveliera Vilfredo Rosado darinātā gredzena vērtība noteikta 7.5 miljonu dolāru apmērā.

Džeimss Pakers ierindojas Austrālijas bagātāko cilvēku skaitā. Viņa kapitāls novērtēts 3.23 miljardu dolāru vērtībā.

Pagaidām pāris kāzu datumu vēl nav noteicis, bet klīst runas, ka tās notikšot šovasar. Meraijai šī būs jau trešā laulība. Pirms kāzām ar dvīnīšu tēvu reperi Niku Kanonu 2008. gadā (pāris izšķīrās 2014. gadā) dziedātāja bija precējusies ar mūzikas producentu Tomiju Motolu, ar kuru izšķīrās 1997. gadā.

Arī Meraijas līgavainis iepriekš bijis precējies divas reizes. Otrajā laulībā Pakers kļuvis par trīs bērnu tēvu. Bijusī modele un dziedātāja Ērika Bakstere vīram dāvājusi bērnus – Indigo (7), Džeksonu (5) un Emanueli (3).

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press