Rokeris Adams Levains un viņa sieva pārdod medusmēneša mīlas ligzdiņu. FOTO
Adams Levains un Behati Prinslū šo dzīvokli Ņujorkā iegādājās mēnesi pēc kāzām 2014. gadā. Trīs guļamistabu mājvietu viņi pārveidoja par vienas guļamistabas dzīvokli, un tagad, kad gaidāms ģimenes pieaugums, vēlas īpašumu pārdot.
Slavenības
2016. gada 22. aprīlis, 18:53

Rokeris Adams Levains un viņa sieva pārdod medusmēneša mīlas ligzdiņu. FOTO

Jauns.lv

Grupas „Maroon 5” līderis Adams Levains (37) un viņa sieva „Victoria’s Secret” modele Behati Prinslū (26) šobrīd ir pirmā mazuļa gaidībās un meklē sev jaunu, plašāku mājvietu. 260 kvadrātmetru lielais dzīvoklis ģimenei palicis tā kā par šauru...

Mūziķis Adams Levains un modele Behati Prinslū apprecējās 2014. gada 19. jūlijā Meksikā. Mēnesi vēlāk pāris iegādājās pirmo kopīgo ģimenes ligzdiņu. Par 4.55 miljoniem ASV dolāru jaunlaulātie nopirka dzīvokli Ņujorkas Soho rajonā. Tajā ir trīs guļamistabas un divas vannasistabas. Šajā 260 kvadrātmetru lielajā īpašumā ir skārda griesti un koka grīdas. Modernajos apartamentos ir arī lielas kolonnas, kas stiepjas no grīdas līdz pat griestiem.

Pirms nepilniem diviem gadiem nekustamo īpašumu tirgū dzīvoklis raksturots kā īpašums, kas atrodas vēsturiskā dzelzs mājā, turklāt tāds reti kad reti nonākot pārdošanā.

Taču nepilnu divu gadu laikā dzīvoklis pārdošanā nonācis jau otro reizi. Adams Levains un Behati Prinslū īpašumu pēc kāzām pārveidoja par vienas guļamistabas dzīvokli un tagad, kad gaida ģimenes pieaugumu, vēlas to pārdot. Jaunā ģimene par dzīvokli prasa 5.5 miljonus ASV dolāru. Apaļu miljonu vairāk nekā to iegādājoties.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press