foto: REX/ Vida Press
Trampam visi savi bērni nav vienlīdzīgi. Vienas meitas dzimšanas dienu svin, otras jau nedēļām ignorē
Ivanka Trampa ir ASV prezidenta padomniece un tēta mīļākā meita.
Slavenības
2017. gada 30. oktobris, 15:35

Trampam visi savi bērni nav vienlīdzīgi. Vienas meitas dzimšanas dienu svin, otras jau nedēļām ignorē

Kasjauns.lv

Jau sen klīst runas, ka ASV prezidentam Donaldam Trampam vecākā meita Ivanka Trampa ir mīļāka par visiem citiem saviem bērniem. Šīs runas lieku reizi apstiprinājušās ar darbiem.

Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa

Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa.

gallery icon
65

ASV prezidents Donalds Tramps nesen kā atzīmējis savas vecākās meitas Ivankas Trampas dzimšanas dienu (turklāt vēl pirms jubilejas datuma!), kamēr viņa jaunākā meita Tifānija jau nedēļām ilgi pēc dzimšanas dienas nav sagaidījusi apsveikumu no tēva sociālajos tīklos.

foto: Vida Press
Tifānija Trampa no tēva dzimšanas dienas sveicienu ar „Twitter” starpniecību nav saņēmusi, lai gan Donalds Tramps šādi sveic ne tikai pārējos no ģimenes, bet pat ASV Bruņotos spēkus un Floti to dibināšanas svētkos.

Izdevums „Politico” informē, ka Donalds Tramps ar sievu Melāniju nedēļas nogalē piedalījies savas vecākās meitas Ivankas dzimšanas dienas pārsteigumballītē, kas bija sarīkota Trampa viesnīcas prezidenta numurā. Tas bija pāris dienu pirms īstā jubilejas datuma. Ivanka savu 35. dzimšanas dienu svin šā gada 30. oktobrī.

foto: insight media/ Vida Press
Donalds Tramps ar meitas Ivankas ģimeni.

Ivankas dzimšanas diena seko pāris nedēļu pēc jaunākās māsas Tifānijas 24. šūpuļa svētkiem. Donalds neapsveica Tifāniju dzimšanas dienā ar sociālo tīklu palīdzību, lai gan iepriekš nekad neaizmirsa „tviterī” apsveikt sievu Melāniju, meitu Ivanku un dēlu Donaldu junioru. Sveicienus savos dibināšanas svētkos no prezidenta Trampa ar „Twitter” palīdzību saņēmuši pat ASV Kasta apsardze, Gaisa spēki, Jūras kara flote un ASV Bruņotie spēki.

Tik dažādā Ivanka Trampa. Neredzēti FOTO no bērnības un pusaudžu gadiem

Neredzēti Ivankas Trampas foto no bērnības un pusaudžu gadiem

gallery icon
78

Kā zināms līdz ar Donalda Trampa stāšanos ASV prezidenta amatā, par viņa personīgo asistenti izvēlēta tieši Ivanka – prezidenta vecākā un mīļākā meita.

foto: MPNC/AKM-GSI/All Over Press/ Vida Press
Ivanka ar tēti bērnībā.

Interesanti, ka Tifānija ne tikai sociālās saziņas vietnē „Twitter” nesagaidīja sveicienu no tēva, bet viņu „tviterī” neapsveica arī pusmāsa Ivanka un pamāte Melānija.

Ziņu avoti gan šo vēstījumu noslēdz uz pozitīvas nots, izsakot cerību, ka visticamāk apsveikumus jubilejā Tifānija tomēr saņēmusi no viņiem visiem klātienē.

foto: insight media/ Vida Press
Ivanka ir tēta mīļākā meitiņa jau no bērnības.

Dažas dienas pirms savas 35. dzimšanas dienas Ivanka savā „Instagram” blogā publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar vīru Džaredu. „Daudz laimes astotajā gadadienā manas dzīves mīlestībai!” – viņa ierakstījusi attēla komentārā.

Happy eight-year anniversary to the love of my life! ❤️

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on