Bikini modele perfekti parāda, kā pareizi vingrot atvaļinājumā. FOTO
Dāņu modele Nina Agdala devusies atvaļinājumā uz silto Dominikas Republiku. Tā vietā, lai zvilnētu okeāna krastā un malkotu kādu kokteili, viņa vingro. „Nekādu atlaižu,” komentē fitnesa fanāte.
Slavenības
2016. gada 23. aprīlis, 14:12

Bikini modele perfekti parāda, kā pareizi vingrot atvaļinājumā. FOTO

Jauns.lv

Dāņu modele Nina Agdala (24) peldkostīmā pozējusi prestižajam žurnālam „Sports Illustrated”. Viņa fotografējusies „Victoria’s Secret” un „Aerie” apakšveļā un „Penti” un „Maaji” peldkostīmos. Viņas figūra ir apskaužami lieliska, un modele par to rūpējas arī esot atvaļinājumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modele Nina Agdala devusies atvaļinājumā uz silto Dominikānas Republiku un laiku pa laikam saviem sociālo tīklu sekotājiem atrāda jaunākās brīvdienu bildītes. Kādā no tām modele redzama vingrojam liedagā okeāna krastā. Agdala nemalko „pina colada” kokteilīti, saulrietā zvilnot šūpuļkrēslā pie okeāna, tā vietā viņa strādā pie savas figūras.

„Nekādu izņēmumu,” komentārā pie attēla, norādījusi modele. „Tas, ko izsvīsti ir tas, ko dabū.”

Nina ir liela fitnesa fanāte un ikdienā cītīgi strādā sporta zālē. Pēc skata trauslā meitene ir ļoti spēcīga. Pirms dažām nedēļām Agdala sociālajos tīklos publiskoja video, kurā redzama apmeklējam Spēka laboratoriju „SoHo Strength Lab”. Tajā viņai izdevās no vietas izkustināt un pagrūst vairāk nekā 230 kg svara.

Modele bija ģērbusies topiņā bez piedurknēm un bija labi redzami viņas spēcīgie roku muskuļi. „Šodien pagrūdu 527 mārciņu svara (239.4 kg), tas būtībā ir kā trīs ziloņa mazuļi,” ar sasniegumu lepojās stirpā modele.

Dāniete Nina Agdala ir 1.76 m gara, viņai ir gaiši brūni mati, pelēkzaļas acis, un modele nēsā 36. izmēra apģērbus un 37. izmēra apavus. Jaunietes parametri ir 82-60-90.

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press