Kardašjanas dzimumu mainījušais patēvs kaislīgi skūpsta sievieti, kas arī reiz bija vīrietis. FOTO
Arī Keitlinas Dženeres draudzene Kendisa Keina lielāko dzīves daļu bija vīrietis. Abu pirmais skūpsts parādīts kādā no realitātes šova „I am Cait” sērijām.
Slavenības
2016. gada 24. aprīlis, 14:59

Kardašjanas dzimumu mainījušais patēvs kaislīgi skūpsta sievieti, kas arī reiz bija vīrietis. FOTO

Jauns.lv

66 gadus vecā Keitlina Dženere, kura vēl pirms gada bija vīrietis vārdā Brūss, ļāvusies skūpstam, esot savā jaunajā dzimumā. Nu zināms, kas īsti viņai patīk!

Pēc tam, kad bijušais olimpiskais čempions Brūss Dženers pieņēma lēmumu atlikušo mūžu nodzīvot kā sieviete, daudzu pirmais jautājums bija – kāda tad īsti ir viņa seksuālā orientācija. Savā realitātes šovā „I am Cait” („Esmu Keita”) Keitlīna sniegusi šādu atbildi: „Man ir bijis sekss tikai ar sievietēm. Nekad neesmu bijusi ar vīrieti, vienmēr dzīvoju laulībā ar sievietēm, audzināju bērnus [Kamēr Keitlina bija Brūss, viņa bija precējusies trīs reizes un kļuva par tēvu sešiem saviem bērniem un četriem pieņemtajiem. – Red.] Es tagad nezinu, vai gribu satikties ar vīriešiem vai sievietēm.. Man šobrīd ir svarīgākas lietas, nekā domas par to, kā panākt orgasmu.”

Sava realitātes šova otrās sezonas noslēguma sērijā, Keitlina un viņas draudzene Kendisa Keina ļāvās kaislīgam skūpstam. Interesanti, ka arī Kendisa pirms dzimuma maiņas operācijas bija vīrietis... TV ekrānos redzamais skūpsts gan noticis tamdēļ, ka abām „jaunizceptajām” sievietēm palūgtas to izdarīt.

„Keitlinu un Kendisu vieno apbrīnojama ķīmija,” vēsta kāds zinātājs. „Pēc radikālajām pārmaiņām savā dzīvē Keitlina atkal ir gatava atvērt sirdi. Ja godīgi, kurš gan varētu būt viņai ideālāks partneris romantiskām attiecībām, ja ne Kendisa? Viņa gājusi cauri praktiski visiem tiem pašiem pārdzīvojumiem. Viņa ir īstais cilvēks, uz kuru Keitlina var paļauties savā pārmaiņu periodā. Kendisa ir gudra, jautra, talantīga un ārkārtīgi seksīga.”

Pirms dzimuma maiņas operācijas Kendisa bija vīrietis vārdā Brendans Makdaniels. Viņš filmējās seriālos un uzstājās naktsklubos.

Keitlinas Dženeres un Kendisas Keinas skūpsts

Kasjauns.lv / Foto: E!, Vida Press