foto: Vida Press
Pasaulē smukākais noziedznieks pozē bez krekla pludmalē
Bijušā noziedznieka Džeremija Mīksa modeļa karjera aizvien tik plaukst un zeļ! Fotosesijas seko viena otrai.
Slavenības
2017. gada 21. oktobris, 12:57

Pasaulē smukākais noziedznieks pozē bez krekla pludmalē

Kasjauns.lv

Pēc iznākšanas no ieslodzījuma par smukāko noziedznieku nodēvētais Džeremijs Mīkss (33) kļuvis teju par supermodeli. Viņu aicina demonstrēt tērpus prestižajās Modes nedēļās, bet nesen tapusi fotosesija Malibu pludmalē, kur viņam bija iespēja izrādīt savu labi veidoto augumu.

Džeremijs Mīkss pozē bez krekla

Pēc iznākšanas no ieslodzījuma par smukāko noziedznieku nodēvētais Džeremijs Mīkss kļuvis teju par supermodeli. Viņu aicina demonstrēt tērpus prestižajās Modes ...

gallery icon
10

Slava šovasar pagalam sagrozījusi prātu Džeremijam Mīksam, kurš no likumpārkāpēja un noziedznieka kļuvis par pieprasītu modeli. Vasarā viņš aizgāja no sievas, ar kuru bija precējies astoņus gadus un pasaulē sagaidījis trīs kopīgus bērnus. Par daudzu sieviešu apjūsmotā Džeremija jauno aizraušanos kļuva miljardiera Filipa Grīna meita Hloja Grīna (26).

Džeremijs Mīkss maigojas ar sabiedrības dāmu Hloju Grīnu

Pēc iznākšanas no ieslodzījuma Džeremijs Mīkss kļuva par modeli. Slava darījusi savu. Mīkss pametis sievu, ar kuru bija precējies astoņus ...

gallery icon
14

Abi bija manīti uz luksusa jahtas pie Turcijas krastiem. Grīna neapdomīgi pati savā „Instagram” blogā atrādījusi fotogrāfiju, kurā redzama skūpstāmies ar jauno mīlu – Džeremiju Mīksu. Viņa gan šo attēlu drīz pēc tam izdzēsa. Sākotnēji sabiedrības dāma to bija parakstījusi sekojošiem patosīgiem vārdiem: "Tas ir tikai sākums... Mēs novērtējam jūsu mīlestību un arī naidu".

Jaunākās baumas liecina, ka Mīksa romāns ar veikalu „Topshop” tīkla mantinieci laikam būs izplēnējis. Jau divas nedēļas modelis redzēts izejam sabiedrībā viens pats, bez savas bagātās draudzenes līdzās.

Džeremijs Mīkss kā modelis strādā Milānas modes nedēļā

Par smukāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss kļuvis par pieprasītu modeli un nesen kā piedalījies prestižajā Milānas modes nedēļā, demonstrējot „Philipp ...

gallery icon
37

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka izskatīgais "nelietis" Džeremijs Mīkss kļuva pasaulslavens 2014. gadā – tikai un vienīgi savas ārienes dēļ. Dāmas jūsmoja par viņa "bēbīšzilajām" acīm un vīrišķīgo žokli.

2014. gadā Džeremijs Mīkss, kurš jau iepriekš bijis sodīts, tika aizturēts par nelikumīgu ieroču glabāšanu, un ASV Stoktonas pilsētas policijas departaments vīrieša foto ievietojis savā „Facebook” lapā, lūdzot atsaukties iespējamos cietušos.

Par pasaulē skaistāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss

Par pasaulē skaistāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss cietumā doto solījumu turējis un pēc iznākšanas no ieslodzījuma uzsācis modeļa karjeru.

gallery icon
23

Notiesātais 33 gadus vecais Džeremijs pirms diviem gadiem kļuva par daudzu sieviešu sapni. Īsā laikā Mīksa foto izraisīja rezonansi sieviešu vidū, kuras grasījās samaksāt vienalga kādu summu, lai tikai šis smukulītis tiktu izpestīts no cietuma un būtu kopā tieši ar viņu.  
 
Apsūdzētais pats atzinis, ka viņa pagātne ir diezgan tumša un viņš ar to nelepojoties.
Viņš arīdzan paziņojis, ka negaidītā popularitāte viņam bijusi pārsteigums. Neņemot vērā apcietinājumu, Džeremijs pirms diviem gadiem parakstīja līgumu ar reklāmas aģentūru un pēc iznākšanas brīvība solījās uzsākt modeļa karjeru, ko arī izdarījis.

foto: Vida Press

„Es vēlos pateikties savai ģimenei un visiem citiem par jūsu mīlestību, atbalstu un lūgšanām. Esmu pārsteigts un pateicīgs par to, kas mani sagaida turpmākajā dzīvē. Es tam esmu gatavs! Ģimene un draugi man sniedz lielu atbalstu. No saviem atbalstītājiem katru mēnesi saņemu simtiem vēstuļu” – savā „Instagram” kontā vēl nesen rakstīja Mīkss.

Stoktonas policija gan vēsta, ka viņš varot šķist kā tīrais jēriņš, taču patiesībā esot rūdīts noziedznieks, lai gan ne visai ietekmīgs – noziedzīgajā grupējumā viņš piederējis pie „peškām”, nevis līderiem.

foto: Vida Press