foto: REUTERS
Parādījusies konspirācijas teorija, ka Melānijai Trampai ir pašai sava dubliere
ASV pirmā lēdija Melānija Trampa un Francijas pirmā lēdija Brižita Makrona Parīzē. Daudziem sociālo tīklu lietotājiem šķiet, ka fonā redzamā izlūkdienesta darbiniece ir Trampas dubliere. Viņa izskatās apbrīnojami līdzīga Melānijai.
Slavenības
2017. gada 20. oktobris, 16:48

Parādījusies konspirācijas teorija, ka Melānijai Trampai ir pašai sava dubliere

Kasjauns.lv

Sociālās saziņas vietnē „Twitter” klīst teorija, ka ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai parādījusies dubliere, kas ir tikai nedaudz īsāka par īsto Melāniju.

Mēneša sākumā „Twitter” tīklā parādījās šķietami absurda konspirācijas teorija, ka Melānija Trampa esot nolīgusi sev dubultnieci. Tagad cilvēki radījuši jaunu ažiotāžas vilni, apgalvojot, ka viņi šo dubultnieci patiešām atraduši!

Jau kopš šā gada februāra ģimenei dažkārt līdzi ceļo kāda sieviete, kas varētu būt izlūkdienesta aģente. Katrā ziņā viņa ir ģērbusies raksturīgi izlūkdienesta aģentiem, vienmēr izvēloties melnu vai tumši zilu bikškostīmu un solīdus, ērtus apavus.

Daudziem cilvēkiem šī izlūkdienesta aģente šķiet pārsteidzoši līdzīga Melānijai Trampai – kas tikai vēl uzskatāmāk pierāda to, ka konspirācijas teorija par dublieri varbūt nemaz nav tik absurda, kā pirmajā brīdī šķiet.

Šī nav pirmā reize, kad politikā iesaistītām sievietēm pārmet, ka tās vairākkārt aicinājušas palīgā savas dubultnieces. Tā, piemēram, pērn prezidenta priekšvēlēšanu kampaņas laikā arī par Hilariju Klintoni baumoja, ka viņai esot sava dubliere. Sociālajos tīklos viņas vārdu rakstīja, klāt liekot tādas mirkļbirkas kā #bodydouble vai #hillarysbodydouble.

Lai gan šis fakts vēlāk tika noliegts un atspēkots kā aplams, par Melāniju tagad baumo to pašu.

foto: AFP