Kailija Minoga parāda sevi bez kosmētikas. FOTO
Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga ar līgavaini britu aktieri Džošu Sassu Londonas lidostā. Pirms dažiem gadiem dziedātāja teica, ka no rītiem nespēj bez riebuma uz sevi paskatīties spogulī. Kā saka, mīlestība dara brīnumus. Nu viņa pat sabiedrībā nekautrējas iziet bez kosmētikas. Draugs liek justies skaistai.
Slavenības
2016. gada 24. aprīlis, 21:25

Kailija Minoga parāda sevi bez kosmētikas. FOTO

Jauns.lv

Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga (47) manīta Londonas lidostā kopā ar savu 28 gadus veco līgavaini britu aktieri Džošu Sassu. Dziedātāja neizskatījās tālā ceļa nogurdināta un nevairījās iziet sabiedrībā bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

Pāris atgriezās mājās Londonā pēc viesošanās Losandželosā. Šā gada februārī bildinātā Kailija roku rokā ar līgavaini devās pa lidostas garajiem gaiteņiem un mīloši uzlūkoja savu topošo vīru.

Pirms pāris gadiem austrāliešu popzvaigzne intervijā modes un stila žurnālam „Elle” atzinās, ka pati sev bez kosmētikas vairs nu nekādi nepatīk. Viņa no rītiem pat nespējot bez riebuma paskatīties uz savu atspulgu spogulī. „Es nemelošu,” atzinās Kailija. „Daudzreiz es paskatos spogulī un redzu, ka gravitāte ir darījusi savu. Vai arī pēkšņi ieraugu savu seju tālruņa aparātā jeb „Skype” videozvana lodziņā. Rodas sajūta, ka esi pamanījusi kādu specefektu radītu tēlu no Spīlberga filmām un gribas iesaukties – ‘Kas tas tāds?’”

Taču mīlestība, kā mēdz teikt, dara brīnumus. Tagad Kailija gatava iziet pat sabiedrībā bez kosmētikas un vairs nenomoka sevi ar kompleksiem par izskatu. Viņa staro, jo ir laimīga privātajā dzīvē. Nav šaubu, ka līgavainis liek viņai justies skaistai.

Atgriežoties mājās no Losandželosas, Kailija devusi priekšroku komfortam. Viņa bija tērpusies vienkāršā baltā t-kreklā, džinsos un ērtā garā trikotāžas jakā ar īsajām piedurknēm.

Arī dziedātājas līgavainis bija ģērbies džinsos un t-kreklā, bet viņš koptēlu papildinājis ar dzeltenu šalli, ko bārdainais vīrietis bija apsējis ap galvu kā turbānu.

Pāris pa Londonas lidostas gaiteņiem devās rokās sadevušies un popzvaigzne ik pa laikam sapņaini uzlūkoja savu mīļoto.

Kādā no nesenām intervijām Kailija atzinusi, ka nevairās no jūtu izrādīšanas publiski. „Man tas patīk un es tā daru,” norādījusi dziedātāja.

Aprīļa pirmajās nedēļās Džošua uzturējās Losandželosā, kur filmējās TV šovā „No Tomorrow”.

Ar avīzes sludinājuma palīdzību Minoga šā gada februārī paziņoja par saderināšanos ar Sassu. Sludinājums ticis publicēts divas dienas pēc tam, kad britu aktieris „NME” balvu pasniegšanas ceremonijā nosauca savu draudzeni par līgavu.

„Paziņojam par Džošua, nelaiķa Dominika Sassa un Mērijas Hīlas, meitas uzvārdā Makolijas, no Herefordšīras, un Kailijas, Ronalda un Kerolas Minogu vecākās meitas, no Melburnas Austrālijā, saderināšanos,” bija teikts laikraksta „Daily Telegraph” sludinājumu sadaļā.

Kailija Minoga un Džošua Sass iepazinās pērnā gada septembrī.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press