Rikijs Mārtins iziet sabiedrībā ar jauno draugu un par naudu noskūpsta sievieti. FOTO. VIDEO
Rikijs Mārtins sarkanā paklāja pasākumā roku rokā ar savu jauno mīļoto un skūpstot sievieti, kas viņam par šo baudas mirkli samaksājusi 90 000 ASV dolāru.
Slavenības
2016. gada 25. aprīlis, 04:46

Rikijs Mārtins iziet sabiedrībā ar jauno draugu un par naudu noskūpsta sievieti. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Neraugoties uz to, ka puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins (44) neslēpj savu netradicionālo orientāciju, kāda sieviete samaksājusi lielu summu par skūpstu ar savu elku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziedātājs Rikijs Mārtins kopā ar savu jauno draugu, 32 gadus veco sīriešu izcelsmes mākslinieku Džvanu Juzefu, devušies uz Sanpaulu pilsētu Brazīlijā, kur piedalījās labdarības pasākumā, kas veltīts AIDS profilaksei un ārstēšanai, Abi vīrieši sadevušies rokās labprāt pozēja preses fotogrāfiem uz sarkanā paklāja.

Labdarības pasākuma laikā izsolei piedāvāts kāds ļoti netipisks laimests – skūpsts no Rikija. Vairāksolīšanā uzvarēja kāda sieviete, kas par iespēju kaislīgi noskūpstīt slaveno dziedātāju, samaksāja 90 000 ASV dolāru. Šo dāmu sauc Ana Paola Diniza, viņa Brazīlija ir populāra uzņēmēja un suņu audzētāja. Viņai pieder arī suņu spa, kurā četrkājaino draugu saimnieki gatavi maksāt 100 eiro mēnesī par sava mīluļa lutināšanu mēneša garumā. Šī sieviete vēlējās noskūpstīt Mārtinu pat neraugoties uz to, ka viņš jau 2010. gadā nāca klajā ar atzīšanos, ka ir homoseksuāli orientēts vīrietis.

„Es zinu, ka esmu pievilcīgs kā vīriešiem, tā sievietēm, taču es neticu seksuālajiem stereotipiem. Mēs vienkārši esam dzīvas būtnes ar emocionālas un seksuālas dabas vajadzībām,” nesen izteicies Rikijs. Meksikāņu žurnālam „Fama” viņš norādījis, ka būtu gatavs seksuālām attiecībām ar sievieti, taču romantiskām gan ne.

Rikijs Mārtins skūpsta sievieti, kura izsolē par to samaksāja 90 000 dolāru

 


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, YouTube