foto: Publicitātes
„Lauku sētas” ļaunais tēls beidzot dodas mājās
Šoreiz par palikšanu „Lauku sētā” cīnījās Eva (pa kreisi) un Inese.
Slavenības
2017. gada 19. oktobris, 22:10

„Lauku sētas” ļaunais tēls beidzot dodas mājās

Kasjauns.lv

Bez skaļiem strīdiem un plūkšanās „Lauku sētā” uz izbalsošanas sola sēdās divas draudzenes – Eva un Inese. Rūpīgāka pupiņu šķirošanā izrādījās Inese, līdz ar to draudzenei šovs bija jāpamet.

TV šova „Lauku sēta” 5. sērijas mirkļi

LNT šova „Lauku sēta” 5. sērijā dalībniekiem bija jāmūrē siena un jāizvēlas populārākais dalībnieks.

gallery icon
18

Nedēļas uzdevums šova dalībniekiem bija dekoratīvas mūra sienas būvēšana. Puišu komanda strādāja plecu pie pleca, darbu paveica lieliski, līdz ar to saņēma saimnieka uzslavas. Arī meiteņu komanda dabu paveica ļoti labi, bet tas lielākoties bija Elīnas nopelns. Viņa izrādīja iniciatīvu mūrēšanā un strādāja vaiga sviedros, lai uzdevumu izpildītu laikā.

Kamēr pārējās meitenes bija vairāk aizņemtas ar citām rūpēm vai slinkošanu. Dace strādāja virtuvē, Laura centās palīdzēt un reizēm kašķējās ar pārējiem dalībniekiem, Evai, aizcietējumu dēļ, sāpēja vēders tik ļoti, ka nācās meklēt mediķu palīdzību, bet Inese nepildīja darba vadītājas pienākumus un lielākoties laiku pavadīja slinkojot, tāpēc arī tika atzīta par nedēļas slinkāko dalībnieci.
Uz izbalsošanas sola līdzās slinkajai Inesei sēdās viņas draudzene, pārējo dalībnieku neieredzētā skaļā Eva. Viņa pupiņu šķirošanā zaudēja, jo viena pupiņa bija pārkritusi pāri bļodas malai.

Aizejot, Eva noteica: „Šova „Lauku sētas” ļaunais tēls dodas mājās.” Pēc Evas aiziešanas dalībnieki atviegloti uzelpoja, jo nepatika sievietes nemitīgā izrīkošana un bļaustīšanās. Nu šovā izlīdzinājies puišu un meiteņu skaits - palikuši četri vīrieši un četras sievietes.