foto: Instagram.com/evecjobs
Stīva Džobsa skaisto meitu savaldzinājis meksikāņu sportists
Evu un Eugenio kopā savedis jāšanas sports. 19 gadu vecā puiša mērķis patlaban ir piedalīties 2020. gada olimpiskajās spēlēs.
2017. gada 19. oktobris, 08:02

Stīva Džobsa skaisto meitu savaldzinājis meksikāņu sportists

Kasjauns.lv

“Apple” radītāja Stīva Džobsa un Lorēnas Pauelas meita Eva Džobsa (19) ir izaugusi par pievilcīgu jaunu sievieti. Viņas sirdi ir iekarojis puisis no Meksikas – 21 gadu vecais Eugenio Garza Peress, kurš nopietni nodarbojas ar jāšanas sportu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jaunieši draudzējas jau apmēram pusotru gadu, un viņus kopā saveda tieši mīlestība pret zirgiem. Gan Eva, gan Eugenio ir talantīgi sportisti, un viņi abi iekļuvuši pasaules 300 spēcīgāko jātnieku reitingā.

Going to miss these pre-show talks with my favorite

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

Viņi abi dzīvo Velingtonā (Floridā), taču Eugenio dzimtā puse ir Meksika. Viņš uz ASV pārcēlies dzīvot vien pirms sešiem gadiem, 15 gadu vecumā. Interesanti, ka arī Eugenio ģimene ir saistīta ir tehnoloģijām. Puiša vectētiņš ir viens no Monterejas tehnoloģiju un augstākās izglītības institūta izveidotājiem, un zināms, ka šī augstskola ir viena no labākajām Latīņamerikas universitātēm.

Mi Amor 🤗💕

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

Patlaban Eugenio Garza Peress aktīvi piedalās jāšanas sporta sacensībās un paralēli arī studē. Viņš Maiami universitātē apgūst biznesa administrāciju. Turklāt Peress intensīvi gatavojas arī 2020. gada olimpiskajām spēlēm – piedalīties tajās patlaban ir puiša galvenais mērķis.

foto: Vida Press
Eva Džobsa.

Eva Džobsa pirms gada beidza skolu un savā Instagram profilā galvenokārt dalās ar sacensību mirkļiem, taču laiku pa laikam viņa publicē arī pa kādam sirsnīgam kadram ar mīļoto puisi. 

🎓🎓 🎉🎊😈❤️

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

Eva ir jaunākā no četrām “Apple” radītāja atvasēm. Trīs no bērniem (dēls Rīds, meitas Erina un Eva) dzimuši Stīva Džobsa laulībā ar viņa vienīgo sievu Lorēnu Paueli. Savukārt Džobsa vecākā meita Lisa Brenana-Džobsa (39) dzimusi ārlaulības attiecībās ar Krisanu Brenanu. Sākotnēji Džobs neatzina Lisu – pat pēc DNS apstiprinoša testa, ka tā tiešām ir viņa meita.

foto: Vida Press
Evas tētis, "Apple" radītājs Stīvs Džobs.

Stīvs Džobs mira no vēža 2011. gadā.

Stīva Džobsa jaunākā meita Eva izaugusi par īstu skaistuli

"Apple" radītāja Stīva Džobsa meita Eva izaugusi par pievilcīgu jaunieti un nopietni nodarbojas ar jāšanas sportu

gallery icon
12