Britnija raud - suns apēdis visu viņas sieru. FOTO. VIDEO
Popzvaigzne Britnija Spīrsa savā „Instagram” blogā ievietojusi joku video, kurā raud, ka suns notiesājis viņas siera gabaliņu.
Slavenības
2016. gada 25. aprīlis, 10:33

Britnija raud - suns apēdis visu viņas sieru. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

„Tas nav godīgi,” raud Britnija Spīrsa (34) un stāsta, ka suns apēdis visu viņai domāto sieru. Abi dēli Šons Prestons (10) un Džeidens Džeimss (9) blakus tikai ķiķina.

Popzvaigzne Britnija Spīrsa pēdējo dažu mēnešu laikā lepojas ar patiešām lielisku figūru. Viņa cītīgi strādā sporta zālē un ievēro diētu. Taču no tās, kā redzams, nav izslēgti piena produkti. Britnijas mājas mīlulis nočiepis viņai paredzēto siera gabaliņu un to kāri notiesājis, atstājam saimnieci lejot gaužas asaras.

Video, kurā Britnija raud par pazudušo sieru, savā „Instagram” blogā ievietojusi pati dziedātāja. „Esmu tik bēdīga. Viņš apēda visu sieru, Preston... Suns apēda manu sieru, tas nav godīgi,” videoklipā, tēlojot lielo kreņķi, žēlojas Britnija. Izkratījusi sirdi kameras priekšā, popzvaigzne pagriež kameru pret sunīti, kurš laizās vien pēc kāruma notiesāšanas.

Dziedātājas dēli pārāk necenšas mierināt nobēdājušos māti, bet gan paši vēlas tikt kadrā filmētajam video.

Britnija atkal atgriezusies Lasvegasā, lai jau trešo sezonu pēc kārtas turpinātu priecēt publiku ar savu šovu „Piece Of Me”. Siera uzkoda pirms koncerta gan tovakar izpalika...

Savu šovu Lasvegasā Britnija uzsāka 2013. gada 27. decembrī. Pērn „Planet Hollywood” pagarināja līgumu ar dziedātāju līdz pat 2017. gada nogalei.

Britnija Spīrsa: „Suns apēda manu sieru, tas nav godīgi!”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram