foto: Mārtiņš Ziders
Šova „X faktors” vadītājam Rivam Ukrainā piedēvē romānu ar vietējo skaistuli
Vai tas var būt, ka Markus Riva Ukrainā noskatījis draudzeni? Ukrainas mediji jau tieši Rivam jautā, vai viņam ir romāns ar dizaineri Irinu Marčuku?
Slavenības
2017. gada 19. oktobris, 05:54

Šova „X faktors” vadītājam Rivam Ukrainā piedēvē romānu ar vietējo skaistuli

Kasjauns.lv

Itin aktuāls temats mūsu valsts draudzīgās Ukrainas medijos pēdējā laikā ir Latvijas „X faktora” vadītāja Markus Rivas personība. Nu Ukrainā sākuši arī mēļot, ka Rivam varētu būt izveidojušās attiecības ar vienu no Ukrainas skaistulēm – dizaineri Irinu Marčuku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

TV šova “X faktors” fināla pirmā sērija

2017. gada rudenī Latvijā norisinās pasaulslavenā šova “X faktors” Latvijas versija.

gallery icon
166

Ar Ukrainu Riva muzikālajā ziņā saistīts jau gadus trīs un attiecības aizsākās laikā, kad Riva, īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, ar panākumiem piedalījās projektā „Gribu pie Meladzes”. Šovā Riva izpildīja arī dziesmu ukraiņu valodā. Tas viņu aizkustināja tik ļoti, ka caur mūziku latviešu dziedātājs sadraudzējies ar Ukrainu.

„Tagad bieži esmu Kijevā un citās Ukrainas pilsētās... Sapņoju par to, ka varētu arī ierakstīt dažas mūsdienīgas kompozīcijas jūtu pilnajā un melodiskajā ukraiņu valodā,” Ukrainas medijiem stāsta Riva.

Tā kā Riva ir ļoti biežs viesis Ukrainā, vietējie jau sākuši arī spriedelēt, vai tikai līdz šim neprecētais Markus Riva nav šajā zemē uzgājis savu mūža mīlestību. Un Ukrainas medijos pat jau tiek saukts konkrēts vārds un uzvārds – vietējā dizainere Irina Marčuka.

Irina Marčuka bijusi arī "Playboy" vāka modele.

Ukrainas medijam Riva jau arī pastāstījis, kas viņam ir kopīgs ar šo daiļo būtni. „Ar Irinu iepazinos pirms gada Kijevā. Viņa veido neticami labus tērpus. Tāpēc brīdī, kad viņa man piedāvāja kļūt par savas kolekcijas vīriešu tērpu „seju”, ar prieku piekritu. Viņa ir ļoti laba meitene, un tas, ko viņa dara, liek viņu apbrīnot.

Vai mūs saista kas vairāk par draudzību? Varu tikai pateikt, ka mūsu vidū uzreiz izveidojās „ķīmija”, mums ir viegli komunicēt...” tālāk īpaši neiedziļinoties attiecību izklāstā Ukrainas presē izteicies Riva.

Markus Riva labprāt pozē puskails

gallery icon
16