foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Nekad neuzminēsiet, cik Kombuļu Inese prasa par video sveicienu. Beidzot zināms precīza summa
Kombuļu Inese, kas jau vairākus gadus darbojas Latvijas šovbiznesā, pēdējā laikā lielākoties nodarbojas ar video sveicienu veidošanu.
Slavenības
2017. gada 17. oktobris, 14:32

Nekad neuzminēsiet, cik Kombuļu Inese prasa par video sveicienu. Beidzot zināms precīza summa

Kasjauns.lv

Dziedātāju Kombuļu Inese, kas pēdējos gados īpaši rosīga ir veidojot jautrus un dzīvespriecīgus videosveicienus dažādiem dzīves gadījumiem, beidzot arī publiski atklājusi, cik tas maksā.

Atraktīvā "Urlu ballīte", kurā uzstājās arī Kombuļu Inese

2016. gada 1. aprīlī Andrejsalā, atpūtas vietā “Noliktava Nr. 3,” tika organizēta “urlu ballīte”, kurā uzstājās arī Kombuļu Inese.

gallery icon
128

Savā profilā “Facebook.com” Inese ievietojusi sludinājumu: “Te un tagad... tagad un tūlīt... no sirds un jautrības pilni video sveicieni... Ja nezini, ko draugam dāvināt... Piedāvāju jautrus un dzīvespriecīgus video sveicienus...”. Inese arī norādījusi, cik tas maksā.


Nav, protams, Allas Pugačovas, Madonnas, Džastina Bībera vai Parisas Hiltones honorāru līmenis, bet pašmāju mūziķiem – grupai “Prāta vētra”, Lindai Leen, Intaram Busulim, Donam un citiem viņa ar summu “iekabina” kārtīgi. Proti, par video sveicienu viņi grib ne daudz, ne maz, bet tieši 111 111 eiro.

foto: ekrānuzņēmums no Facebook.com
Dziedātājas Kombuļu Ineses video sveiciens nemaz tik lēts nesanāk.