Kurai labāk? Baņķiera Fiļa sievai Santai Zāmuelei tāda pati kleita kā supermodelei
Emīlija Ratažkovski (pa kreisi) un Santa Zāmuele.
Slavenības
2017. gada 14. oktobris, 06:48

Kurai labāk? Baņķiera Fiļa sievai Santai Zāmuelei tāda pati kleita kā supermodelei

Kasjauns.lv

Amerikāņu modele un aktrise Emīlija Ratažkovski (26) un Latvijas bagātākā cilvēka – “ABLV Bank” padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa – sieva vīnzine Santa Kristiāna Zāmuele (40) sabiedrībā izgājušas vienādā apģērbā. Kurai piestāv labāk?

Abas bija izvēlējušās “Isabel Marant” 2017. gada pavasara kolekcijas topiņu “Daren” 1750 eiro vērtībā un “Doll” svārkus no “Isabel Marant” 1550 eiro vērtībā.

foto: Jen Lowery / Splash News/ Vida Press
Emīlija Ratažkovski 2017. gada 21. aprīlī.


Emīlija Ratažkovski šādi apģērbusies bija aprīļa beigās žurnāla “Marie Claire” ballītē Losandželosā un savu stilu papildināja ar “Edie Parker” klača somiņu "Rebekah” (819 eiro) un “Stuart Weitzman” vasaras kurpēm "Nudist” (437 eiro).

foto: Mārtiņš Ziders
Santa Zāmuele 9. septembrī.


Savukārt Santa Zāmuele tādā pašā topā un svārkos gozējās kompānijas “Domenikss” 25 gadu jubilejas svinībās Rīgā septembra sākumā. Viņa vēl bija izvēlējusies Lady Dior klaču naudasmaku no Dior (675 eiro) un Tom Ford vasaras kurpes no pitona ādas, kādas maksā 645 eiro.
Stila eksperti novērtējuši, ka šis tērps labāk piestāv Emīlijai Ratažkovski, viņa arī labāk piemeklējusi aksesuārus. Modele uzvar!

Latvijas bagātākais vīrietis Oļegs Fiļs un viņa sieva Santa Zāmuele

Latvijas bagātākais vīrietis – bankas “ABLV Bank” padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs - un viņa sieva – vīnu un šampaniešu eksperte ...

gallery icon
7

Tik dažādā Santa Kristiāna Zāmuele

gallery icon
18

Baņķieris Oļegs Fiļs ar draudzeni Santu Kristiānu Zāmueli Lielās mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijā

Baņķieris Oļegs Fiļs ar draudzeni Santu Kristiānu Zāmueli Lielās mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijā 2016. gada 1. martā Latvijas Nacionālajā operā ...

gallery icon
13