foto: Publicitātes foto
„Lauku sētas” dalībnieki ir Evas iebiedēti. Šovu pamet Egīls
Eva (pa kreisi) meitenes izrīko pēc sava prāta. Pagaidām visas, ieskaitot Lauru (attēlā pa labi), viņas pavēles pilda.
Slavenības
2017. gada 12. oktobris, 22:10

„Lauku sētas” dalībnieki ir Evas iebiedēti. Šovu pamet Egīls

Kasjauns.lv

Katra jauna nedēļa šovā „Lauku sēta” 2017. gada sezonā ienes papildus spriedzi. Dalībnieki jau ir iepazinuši cits cita raksturu, un atļaujas pateikt gan rupjākus vārdus, gan kaitinošas piezīmes. Šonedēļ atklājās, ka meitenes ir tik ļoti iebiedētas, ka baidās balsot par Evas aiziešanu no šova.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šova „Lauku sēta” 2017. gada sezonas 4. sērija

Šova „Lauku sēta” 2017. gada sezonas 4. sērija.

gallery icon
24

Puiši joprojām ir saliedētāki par meitenēm, par to varēja pārliecināties ne vienā vien „Lauku sētas” darbā. Skaļš strīds izvērtās Intaram ar Evu. Abi nevarēja vienoties par kārtību virtuvē, un veltīja viens otram rupjus vārdus un žestus. Tāpat sieviete izsmēja puiša pagatavoto marinādi un izrīkoja visas meitenes pēc sava prāta. Meitenes atzina, ka nespēj pretoties Evas diktatūrai, citādi viņu dienas šovā būšot skaitītas.

LNT šova „Lauku sēta” 4. sezonas dalībnieki un vadītāji

LNT šova „Lauku sēta” 4. sezonas dalībnieki un vadītāji

gallery icon
14


Savukārt saimniece nevarēja pastāvēt malā laikā, kad dalībnieki izklaidējās karstā vannā. Viņa izsmēja Egīlu, nosaucot par mīzeli. Tas puisi aizvainoja tik ļoti, ka viņš labprātāk vēlējās doties mājās, nekā pildīt darbus saimnieces sētā. Tā arī notika, saimniece Egīlu izvēlējās par nedēļas slinkāko dalībnieku un, zaudējot pupiņu šķirošanā Inesei, viņš saimniecību pameta.

Inese gan nevarēja pārdzīvot puišu sazvērestību balsošanā pret viņu un uzreiz pēc uzvaras pupiņu šķirošanās, aizkaitināta devās uz guļvietām, lai nomestu zemē Kristapa segu. Kā zināms, iepriekšējā sērijā Inese atklāja simpātijas pret viņu. Bet Kristaps nekādu nožēlu par paveikto neizteica, jo viņš neesot „Lauku sētā”, lai dibinātu attiecības.