Ai, paparaci! Draudzene aizrautīgi fotografē, kā Banderass tiekas ar pāvestu. FOTO
Aktiera Antonio Banderasa draudzene ar mobilā tālruņa palīdzību fotografēja viņa tikšanos ar Romas pāvestu.
Slavenības
2016. gada 27. aprīlis, 05:53

Ai, paparaci! Draudzene aizrautīgi fotografē, kā Banderass tiekas ar pāvestu. FOTO

Jauns.lv

Pat tāds slavens aktieris kā Antonio Banderass (55), vēlas, lai viņa tikšanos ar Romas pāvestu kāds iemūžinātu ģimenes albumam!

Antonio Banderass ieradies Mūžīgajā pilsētā, lai strādātu pie jaunākās filmas. Taču pirms uzsākt darbu filmēšanas laukumā, viņš vēlējies palūgt svētību no paša Romas pāvesta Franciska (79). Uz tikšanos ar Viņa svētību aktieris aicinājis līdzi arī savu draudzeni 36 gadus veco Nikolu Kimpelu. Viņa ar iPhone tālruņa kameras palīdzību aizrautīgi fotografēja sava slavenā drauga tikšanās brīdi ar pāvestu. Vēlāk vienu no fotogrāfijām Banderasss publiskojis arī savā „Twitter” mikroblogā, parakstot sekojošiem vārdiem: „Patīkama saruna ar pāvestu Francisku pirms sākam filmēšanu Romā”.

Pagaidām nav zināms, par kādu projektu ir runa, taču nav šaubu, ka Banderass pret to izturas ārkārtīgi nopietni. Pirms tikšanās ar pāvestu, aktieris un viņa draudzene, kura bija tērpusies mini kleitā, manīti atgriežamies savā viesnīcā Romā.

Antonio un Nikola ir kopā nedaudz vairāk par gadu. Pāris sāka satikties īsi pēc tam, kad aktieris izšķīrās no sievas aktrises Melānijas Grifitas (58), ar kuru laulībā bija nodzīvojis vairāk nekā 18 gadus un kļuvis par tēvu kopīgajai meitai Stellai (19).

„Mēs ar Nikolu iepazināmies Kannu kinofestivālā, bet tolaik abi sapratām, ka mums nekas nevar būt. Es aizvien biju precējies, mūsu romāns aizsākās vēlāk,” spāņu žurnālistiem nesen atzinies Banderass. Viņš arī licis noprast, ka burvīgā draudzene, kura dzimusi Nīderlandē un pēc profesijas ir investīciju baņķiere, nebija iemesls, kāpēc viņš šķīris laulību ar Melāniju Grifitu. „Viņa man teica: ‘Tev vispirms jātiek galā ar savām problēmām, tālāk jau redzēsim’,” atzinies aktieris.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Reuters, AFP/LETA, EPA/LETA