Nākamā. Arī Ritai Orai "piešuj" romānu ar Bijonsē vīru
Pēc tam, kad britu dziedātāja Rita Ora vainota dēkā ar Bijonsē vīru reperi Jay Z, viņa izgājusi ielās tieši tādā pašā „Gucci” tērpā, kāds redzams mugurā dziedātājai Bijonsē viņas jaunākajā mūzikas videoklipā dziesmai „Formation”. Sagadīšanās vai viedokļa paušana?
Slavenības
2016. gada 27. aprīlis, 14:02

Nākamā. Arī Ritai Orai "piešuj" romānu ar Bijonsē vīru

Jauns.lv

Pēc dziedātājas Bijonsē (34) jaunākā albuma „Lemonade” izdošanas fani kā apsēsti cenšas atrast sievieti, ar kuru popzvaigznes vīrs Jay Z (46) viņu krāpis. Nu aizdomās tiek turēta dziedātāja Rita Ora (25)...

Jaunajā albumā Bijonsē ļoti daudz skar tādu tēmu kā laulības pārkāpšana un vairākās dziesmās piesauc neuzticīgu partneri. Dziedātāja dod mājienu par to, ka vīrs Jay Z viņu krāpis, taču vienīgā rindiņa, kas kaut nedaudz atklāj šīs otras sievietes identitāti ir: „Labāk, lai viņš zvana Bekijai ar labajiem matiem”.

Pirmās aizdomas faniem bija par modes dizaineri Reičelu Roju, jo viņa dažas stundas pēc albuma izdošanas sociālajos tīklos ievietojusi „selfiju” no kādas ballītes un piesaukusi „labos matus”. Reičela ir mūzikas producenta Deimona Deša bijusī sieva. Dešs un Jay Z bija biznesa partneri līdz brīdim, kad Dešs izšķīrās. Par Rojas saistību ar Jay Z baumas klīdušas jau agrāk.

Kamēr daļa fanu ir pārliecināti, ka Reičelā Rojā atraduši „Bekiju ar labajiem matiem”, citi izsaka savu pārliecību, ka tā bijusi albāņu izcelsmes britu dziedātāja Rita Ora, kurai bijusi dēka ar Bijonsē vīru.

Tikai dažas dienas pirms Bijonsē albuma iznākšanas, Rita sociālajos tīklos publiskojusi attēlu, kurā redzama caurspīdīgā krūšturī ar citrona aplikācijām uz krūšu galiem. Šis ir tikai viens no augļu tematikas krūšturiem, kādus Rita izdevusi sadarbībā ar apakšveļas zīmolu „Tenezis”. Bijonsē faniem aizdomīga šķitusi Ritas kaklarota. Ora bija rotājusies ar zelta ķēdīti, kurā ievērts kuloniņš ar viņas vārda pirmo burtu „R”. Spoguļattēlā uzņemtajā fotogrāfijā mazo „r” daudzi noturējuši par skaidru un nepārprotamu „J”, attiecinot to uz reperi Jay Z.

Dažu pēdējo stundu laikā Ritas Oras mikroblogs pārpludināts dažādiem aizskarošiem un aizvainojošiem izteikumiem un pārmetumiem no dedzīgo Bijonsē fanu puses.

Jau 2013. gadā un 2014. gadā Rita kategoriski noliegusi jebkādas romantiskas attiecības ar savas tā laika ierakstu kompānijas bosu. Ora norādījusi, ka tā būtu absolūta necieņas izrādīšana Bijonsē. Līgumu ar Jay Z kompāniju „Roc Nation” Rita parakstīja būdama vien 18 gadus veca. Kopš tā laika viņai izveidojušās labas un draudzīgas attiecības ar Bijonsē, ko albāņu izcelsmes popzvaigzne nekādā gadījumā nevēloties sabojāt.

Šobrīd Ritai nav labu attiecību ar „Roc Nation” vadību. Pērnā gada decembrī viņa uzsāka tiesas prāvu, apgalvojot, ka ierakstu kompānija nav izdevusi viņas jauno materiālu, kas sarakstīts otrajam solo albumam.

Uz apvainojumiem par dēku ar draudzenes vīru, Rita reaģējusi sekojoši. Jaunajā mūzikas videoklipā dziesmai „Formation” Bijonsē redzama modes nama „Gucci” tērpā. Tieši šādā pat apģērbā arī Ora nu izgājusi Rietumholivudas ielās – saskaņojot 745 sterliņu mārciņu vērto blūzīti ar tāda paša auduma svārkiem par 990 sterliņu mārciņām.

Bijonsē – „Formation”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram